Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146849 Márka: GUESS

Guess GUHCN61P4TDSCPW tok iPhone 11 - Barna Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002984-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146849 | Márka: GUESS

Guess GUHCN61P4TDSCPW tok iPhone 11 - Barna Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess divatházzal együttműködésben készült exkluzív tok, amely különleges dizájnnal rendelkezik, ideális választás a modern kiegészítők szerelmeseinek. Ez az elengedhetetlen kiegészítő a stílust és presztízst értékelő emberek számára, akik elegánsan szeretnének kinézni, miközben teljes körű védelmet biztosítanak okostelefonjuk számára.

Masszív kivitel

Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja az eszköz biztonságát a véletlen sérülések és ütések ellen. Gondosan illeszkedő méreteinek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges leeséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bárhol és bármikor. Az innovatív dizájn tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak ellenáll a mindennapi kopásnak, de hosszú ideig megőrzi esztétikáját is.

Egyedi megjelenés

A kollekció egyediségét a finom ökológiai bőrből készült borítás hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz neki. A 4G mintás, kiváló minőségű ökológiai bőr egyedi karaktert kölcsönöz a toknak, amit a Guess logójával ellátott, kristályokkal díszített háromszög alakú folt tesz még különlegesebbé.

Praktikus szíj

A tokhoz tartozik egy praktikus szíj is, amely további védelmet nyújt a telefon számára a sérülések és elvesztések ellen, valamint lehetővé teszi, hogy a telefon mindig kéznél legyen. Ez a kiegészítő nagyszerű kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A szíj nagyon egyszerűen felszerelhető - csak helyezd be a speciális kampót a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter vége a töltőport nyílásán át kerül ki, amely nem zavarja a funkcióját és teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez csatlakoztatott karabiner segítségével gyorsan lecsatolhatod a szíjat a telefonról. A szíj hossza állítható, és táskára rögzíthető, csuklóra tekerhető vagy a kar köré köthető.

Guess márkalicenc alapján gyártott termék.

Műszaki adatok
- Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/Eco-bőr
- Szín: Barna
- Kompatibilitás: iPhone 11 6,1" / Xr 6,1"
- MEGJEGYZÉS: iPhone Xr esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem képez reklamáció tárgyát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett