Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146702 Márka: GUESS

Guess GUHCN61P4TDSCPK tok iPhone 11 - Fekete Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002975-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146702 | Márka: GUESS

Guess GUHCN61P4TDSCPK tok iPhone 11 - Fekete Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPhone-nak szentelt, egyedi dizájnnal rendelkező exkluzív tok, amely a neves Guess divatházzal együttműködve készült, ideális választás a modern kiegészítők rajongói számára. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, ugyanakkor elegánsan szeretnének kinézni, teljeskörű védelmet nyújtva okostelefonjuknak.

Masszív konstrukció
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen károsodások és ütődések ellen. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között is legyen. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak a mindennapi kopásnak ellenáll, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikumát.

Egyedi megjelenés
Ennek a kollekciónak az egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. A magas minőségű 4G nyomtatás az ökológiai bőrön stílust és eleganciát ad a toknak. Ezt a kifinomult kollekciót a Guess logós foltja egészíti ki, mely jellegzetes háromszög alakú, kristályokkal díszítve, amely kiemelkedik az egész dizájn háttérből, hangsúlyozva exkluzív jellegét.

Gyakorlatilag állítható szíj
A tokhoz egy praktikus szíj is tartozik, amely további védelmet nyújt okostelefonodnak a károsodás vagy elvesztés ellen, és mindig közel tartja a telefont. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata során. A szíjat nagyon egyszerű felszerelni - csak be kell illeszteni egy speciális kampós betétet a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter hegye egy karabinerrel kijön a töltőport nyílásán és nem zavarja annak funkcionalitását, teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez csatlakozó karabiner lehetővé teszi a szíj gyors lecsatolását a telefonról. A szíj hossza állítható és hozzákapcsolható táskához, csuklóra tekerve vagy a kar köré kötve is viselhető.

Műszaki adatok
- Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/Öko-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 11 6.1’’ / Xr 6.1’’

MEGJEGYZÉS: Az iPhone Xr esetében a kamerának kialakított kivágás nagyobb lesz, ez nem képez reklamáció tárgyát.

Termék a Guess márka engedélyével készült.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett