Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339102999 Márka: GUESS

Guess GUBPP14XH4EACSB tok + töltő iPhone 14 Pro Max 6.7" kék/kék kemény tok 4G Print MagSafe


Cikkszám: GUE002559-0 | EAN/Vonalkód: 3666339102999 | Márka: GUESS

Guess GUBPP14XH4EACSB tok + töltő iPhone 14 Pro Max 6.7" kék/kék kemény tok 4G Print MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess szett
Egy stílusos és praktikus kiegészítő készlet az iPhone 14 Pro Max készülékhez, amely tartalmaz egy kemény tokot és egy induktív töltőt. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően telefonja divatos kiegészítővé válik a mindennapi öltözetekhez.

Guess 4G Print
A 4G Print kollekció stílusos tokja exkluzív, világszerte elismert 4G mintázattal rendelkezik. A 4G elemek elválaszthatatlan, jellegzetes motívumok, amelyek a híres divatház különböző kollekcióiban számos formában megtalálhatók, és amelyek a legmagasabb minőségű termékek igazolásának számítanak, amelyek szerte a világon piacra kerülnek. A Guess koncepciójának jellegzetessége az egyensúlyozás a legújabb divattrendek és a klasszikus stílus között, miközben megőrzi projektjeik elegáns jellegét. Az arany színű kiegészítők, mint például a kamera körüli keret és a Guess divatház emblémája, elit megjelenést kölcsönöznek az egész tok számára. A 4G Print kollekció tokja exkluzív dizájnt ötvöz a legmagasabb szintű kidolgozással. A termék tartós anyagokból készül - erős és kemény polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációjából - amelyek biztonságosan körülveszik az eszközt, tökéletesen illeszkedve hozzá. A tok a rendkívüli vizuális hatások mellett garantálja a készülék biztonságát a nem kívánt karcokkal és sérülésekkel szemben. Mindezen tulajdonságok kombinációja kiváló választást nyújt mindenkinek, aki nemcsak a tok funkcionalitását és magas minőségét várja el, hanem azt is szeretné, hogy telefonja egy exkluzív kiegészítővé váljon a mindennapi öltözetekhez. A felhasználói kényelem biztosítása érdekében a tok mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors, vezeték nélküli töltést.

Guess vezeték nélküli töltő
Stílusos aranyszínű indukciós töltő, amely lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok töltését anélkül, hogy azokat a töltőhöz kellene csatlakoztatni. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően szorosan tapad az eszközhöz, ami felgyorsítja az energia visszapótlását. Csak helyezze közvetlenül a töltőre az eszközt, és telefonja automatikusan elkezd töltődni.
A terméket a Guess márka engedélyével gyártják.

Műszaki adatok:
4G Print tok
Kollekció: 4G Print
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC
Szín: Kék
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7''

Guess vezeték nélküli töltő
Típus: Induktív töltő
Anyag: Alumínium
Frekvencia: 50–60 Hz, egyfázisú
Hálózati feszültség: 100–240VAC
Kimeneti feszültség/áram: 5V—3A vagy 9V---2.22A vagy 12V---1.5A
Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W
Maximális kimeneti teljesítmény: 20W
Kimeneti csatlakozó: USB-C
Szín: Arany
Kompatibilitás: iPhone 11/12/13/14

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett