Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339102807 Márka: GUESS

Guess GUBPP13XH4EACSK szett tok és töltő iPhone 13 Pro Max fekete/fekete tok 4G Print MagSafe


Cikkszám: GUE002543-0 | EAN/Vonalkód: 3666339102807 | Márka: GUESS

Guess GUBPP13XH4EACSK szett tok és töltő iPhone 13 Pro Max fekete/fekete tok 4G Print MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Bundle Pack
Stílusos és praktikus kiegészítő készlet iPhone 13 Pro Max telefonhoz, amely magában foglal egy kemény tokot és egy induktív töltőt. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően telefonod divatos kiegészítője lehet mindennapi megjelenésednek.

Guess 4G Print
A 4G Print kollekció stílusos tokját egy exkluzív, világszerte ismert 4G minta jellemzi. A 4G elemek egy elválaszthatatlan, jellegzetes motívum, amely számos különböző kollekcióban jelenik meg egy elismert divatháztól, és garantálja a legmagasabb minőségű termékeket. A Guess koncepciójának jellegzetes vonása a legújabb divattrendek és a klasszikus stílus közötti egyensúly megtartása, miközben megőrzi projektjeinek elegáns karakterét. Az arany kiegészítők használata - például a kamera körüli keret és a Guess divatház emblémája - elit dimenziót ad az egész toknak. A 4G Print kollekció tokjai kombinálják az exkluzív dizájnt a legmagasabb szintű kidolgozással. A termék tartós anyagokból készült - erős és kemény polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációjával -, amely biztonságosan körülveszi a készüléket, tökéletesen illeszkedve hozzá. A tok a szokatlan vizuális hatások mellett garantálja a telefon biztonságát a nemkívánatos karcolásokkal és sérülésekkel szemben. Mindezen jellemzők kombinációja kiváló választást nyújt mindenki számára, aki nemcsak funkcionalitást és magas minőséget vár el iPhone tokjától, hanem elsősorban azt szeretné, hogy telefonja exkluzív kiegészítője legyen mindennapi szettjeinek. Az egyszerű használat érdekében a tok mágneses gyűrűvel van ellátva, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors, vezeték nélküli töltést.

Guess vezeték nélküli töltő
Stílusos aranyszínű indukciós töltő, amely lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok töltését anélkül, hogy csatlakoztatni kellene őket a töltőhöz. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően szorosan tapad a készülékhez, amely felgyorsítja az energiafeltöltést. Csak helyezd a készüléket közvetlenül a töltőre, és a telefon automatikusan elkezd töltődni. A terméket a Guess márka licensze alatt gyártják.

Műszaki adatok:
- 4G Print tok:
- Gyűjtemény: 4G Print
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU / PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

- Guess vezeték nélküli töltő:
- Típus: Induktív töltő
- Anyag: Alumínium
- Frekvencia: 50-60 Hz, egyfázisú
- Hálózati feszültség: 100-240VAC
- Kimeneti feszültség/áram: 5V—3A vagy 9V---2.22A vagy 12V---1.5A
- Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W
- Maximális kimeneti teljesítmény: 20W
- Kimeneti port: USB-C
- Szín: Arany
- Kompatibilitás: iPhone 11/12/13/14

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett