Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339103002 Márka: GUESS

Guess GUBPP12MH4EACSP tok+ töltő iPhone 12/ 12 Pro rózsaszín/ rózsaszín kemény tok 4G Print MagSafe


Cikkszám: GUE002561-0 | EAN/Vonalkód: 3666339103002 | Márka: GUESS

Guess GUBPP12MH4EACSP tok+ töltő iPhone 12/ 12 Pro rózsaszín/ rózsaszín kemény tok 4G Print MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Bundle Pack
Ez egy stílusos és praktikus kiegészítő szett az iPhone 12/12 Pro számára, amely tartalmaz egy kemény tokot és egy indukciós töltőt. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően telefonja divatos kiegészítővé válik a mindennapi viseletekhez.

Guess 4G Print
A 4G Print gyűjtemény stílusos tokját egy exkluzív, világszerte ismert 4G minta jellemzi. A 4G elemek jellegzetes motívumai elválaszthatatlanul jelen vannak számos gyűjteményben egy neves divatház által, amely megerősíti a legmagasabb minőséget, amely a piacokra kerül világszerte. A Guess koncepció jellegzetessége a legújabb divattrendek és a klasszikus stílus közötti egyensúly megtartása, miközben megőrzi projektjeinek elegáns karakterét. Az arany kiegészítők használata a kamera körüli keret és a Guess divatház emblémájának formájában elit dimenziót adott az egész tokhoz. A 4G Print gyűjtemény borítója ötvözi az exkluzív dizájnt a legmagasabb minőségű kidolgozással. A termék tartós anyagokból készült - erős és kemény polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációjából -, amely biztonságosan körülveszi a készüléket, tökéletesen illeszkedik hozzá. A tok, a szokatlan vizuális hatásokon túl, garantálja a telefon biztonságát a nem kívánt karcolások és sérülések ellen. Ezen jellemzők kombinációja kiváló javaslatot kínál mindazok számára, akik nemcsak funkcionalitást és magas minőséget várnak el tokjukból, hanem azt is szeretnék, hogy telefonjuk exkluzív kiegészítővé váljon a mindennapi öltözékekhez.

A felhasználó kényelme érdekében a tok beépített mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors, vezeték nélküli töltést.

Guess Vezeték Nélküli Töltő
Stílusos aranyszínű indukciós töltő, amely lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok töltését anélkül, hogy azokat a töltőhöz kellene csatlakoztatni. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően szilárdan tapad a készülékhez, ami felgyorsítja az energiapótlást. Csak helyezze a készüléket közvetlenül a töltőre, és a telefon automatikusan elkezd töltődni.

A terméket a Guess márka engedélyével gyártják.

Specifikáció:
Guess 4G Print tok
Gyűjtemény: 4G Print
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 12/12 Pro 6.1"

Guess Vezeték Nélküli Töltő
Típus: Indukciós töltő
Anyag: Alumínium
Frekvencia: 50-60 Hz, egyfázisú
Hálózati feszültség: 100-240VAC
Kimeneti feszültség/áram: 5V—3A vagy 9V---2.22A vagy 12V---1.5A
Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W
Maximális kimeneti teljesítmény: 20W
Kimeneti port: USB-C
Szín: Arany
Kompatibilitás: iPhone 11/12/13/14

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett