Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171162 Márka: GUESS

Guess GUAPPGCE4CW tok AirPods Pro-hoz - barna GCube Charm


Cikkszám: GUE003033-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171162 | Márka: GUESS

Guess GUAPPGCE4CW tok AirPods Pro-hoz - barna GCube Charm


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az AirPods fejhallgatók rendkívül stílusos és ízléses védőtokjait a Guess divatház által tervezett G Cube kollekció tagjai azok számára készültek, akik szeretnék megvédeni készüléküket, miközben elegáns megjelenést biztosítanak. A Guess divatház által jegyzett G Cube kollekció garantálja a kiváló minőségű kivitelezést, egyedi dizájnnal és dizájner esztétikával.

Teljes védelem és biztonság az AirPods készüléked számára. Ennek a toknak a kialakítása rendkívül tartós, az ütés- és esésálló poliuretán használatának köszönhetően. A tok felső rétege ökológiai bőrrel van bevonva, amely nagyon exkluzív megjelenést kölcsönöz ennek a terméknek. A kiváló minőségű tok tökéletesen illeszkedik az eredeti AirPods tokhoz.

A kollekciót a legmagasabb minőségű G Cube nyomattal díszítették, amely kiváló választás azok számára, akik értékelik az exkluzív megjelenést és a dizájner kiegészítőket. A Guess divatházra jellemző G Cube minta közvetlenül a legújabb kollekcióból származik, és nagyon keresett dizájn. A nagy Guess márkalogó központi elhelyezése a tok alsó szíján kiemeli a kollekció elitizmusát, gyönyörű dekoráció és egyben megerősíti a tok kiváló minőségű és hiteles voltát.

Ezt a kifinomult kollekciót egy jellegzetes 4G logóval díszített medál egészíti ki, amely szintén igazolja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. A terméket a Guess márka engedélyével gyártják.

Műszaki adatok:
- Kollekció: GCube Charm
- Típus: AirPods tok
- Anyag: TPU / Öko-bőr
- Szín: Barna
- Kompatibilitás: AirPods Pro

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett