Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339198411 Márka: GUESS

Guess Grip Stand 4G Saffiano Strass tok iPhone 15 - fekete


Cikkszám: GUE003377-0 | EAN/Vonalkód: 3666339198411 | Márka: GUESS

Guess Grip Stand 4G Saffiano Strass tok iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Grip Stand 4G Saffiano Strass Logo

Ez a rendkívüli iPhone tok kollekció nemcsak a gyönyörű megjelenésével nyűgöz le, hanem hihetetlen funkcionalitásával is. Ez a kiegészítő kötelező darab a nagy igényű vásárlók számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, és nem csak jól akarnak kinézni, hanem biztosak is szeretnének lenni abban, hogy iPhone-juk teljes védelem alatt áll.

Egy rendkívüli tok sokoldalú felhasználással

A Grip Stand 4G Saffiano Strass Logo kollekció egy plusz pánttal rendelkezik, mely sokféleképpen használható. Az integrált pánt azt jelenti, hogy a telefon használata sosem volt még ilyen élvezetes. A csuklópánt lehetővé teszi, hogy a telefont biztonságosan tartsa a kezében sportolás közben, és állványfunkciót kínál, amely megkönnyíti a filmek nézését edzés közben vagy a videóhívások lebonyolítását.

Mutassa meg kifogástalan stílusát!

Ennek a kollekciónak az egyedisége a Saffiano ökológiai bőr finom textúrájában rejlik, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. A bőr sokáig kifogástalanul fog kinézni, így a tok megőrzi kifinomult karakterét és sokáig elegáns és sikkes marad. A Saffiano bőr használata ezt az elegáns kollekciót a legigényesebb és legkifinomultabb ízlések számára is elbűvölővé teszi. Ezenkívül minden tokot egy gyönyörű, jellegzetes arany 4G logó díszít, amely egy számos kristállyal kirakott körgyűrűben található, amely szépen csillog a nappali fényben, felkeltve a figyelmet a telefonjára és kiemelve annak luxus jellegét. Az arany díszítés szintén a kiváló minőség és az autentikus termékek megerősítése, amelyeket ez a híres márka képvisel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés

A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja és oldalsói poliuretánból készültek, amelyet finom tapintású ökológiai bőrrel erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, a bőr pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, így a telefon biztonságosan illeszkedik a kezébe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, és nagyon könnyűvé teszik a tok felhelyezését. A kissé megemelt peremek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli peremek védelmet nyújtanak az optika törésétől vagy karcolódásától.

Guess márka licenc alapján gyártott termék.

Műszaki adatok:
Kollekció: Grip Stand 4G Saffiano Strass Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Eco-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett