Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339328504 Márka: GUESS

Guess Glitter Script Big 4G iPhone 16 Pro tok - Lila


Cikkszám: GUE004077-0 | EAN/Vonalkód: 3666339328504 | Márka: GUESS

Guess Glitter Script Big 4G iPhone 16 Pro tok - Lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Fixed Glitter Big 4G Guess Fixed Glitter Big 4G egy exkluzív telefontok kollekció, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ezt a kollekciót azoknak tervezték, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is fontosnak tartják. Ennek a sorozatnak minden tokja a jó ízlés valódi kifejezése, kiváló minőségű kivitelezést és egyedi esztétikát kínál.

Stílus és sikk! Ez a kivételes kollekció egy finom, csillogó glitter réteggel vonzza a figyelmet, ami látványos ragyogást kölcsönöz. Az arany Guess-fém logó vintage stílusban nemcsak díszítés, hanem a klasszikus márka előtti tisztelgés is. Egy további dekoratív elem a jellegzetes nagy arany 4G logó, ami luxus jelleggel ruházza fel az egészet. Ezek a kis, de jelentős részletek kifinomult bájt kölcsönöznek a kollekciónak, és vonzzák a divatkedvelők figyelmét.

Figyelem a részletekre A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompít minden esést, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak az egyszerű összeszereléshez és szétszereléshez, de elsősorban tökéletesen védik a készülék keretét az ütések vagy sérülések ellen. Emellett a kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kissé megemelt külső élek pedig a kamera lencséjét védik a töréstől vagy karcolódástól. A tok a Guess márka licencével készült.
Technikai adatok
Kollekció: Fixed Glitter Big 4G
Típus: Hardcase
Anyag: TPU
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett