Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339210380 Márka: GUESS

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató dokkolóval - arany


Cikkszám: GUE003648-0 | EAN/Vonalkód: 3666339210380 | Márka: GUESS

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató dokkolóval - arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató + dokkolóval

Tapasztalja meg a kiváló hangminőség és stílusos design új definícióját ezekkel a Guess fülhallgatókkal. Csodálatos kialakításuk lélegzetelállító vizuális élményt nyújt, és a legújabb technológiák segítségével egy új dimenzióban élvezheti a zenét.

Gyönyörű megjelenés és kiváló kidolgozás

A hihetetlen stílusos Guess fülhallgatók a divatvilág eleganciáját ötvözik a legújabb hangtechnológiai eredményekkel. Az elegáns fülhallgató tok lenyűgöző gradiens motívummal rendelkezik, amely karaktert és mélységet ad neki. Az intenzív arany színtől kezdve fokozatosan fehérített bézs árnyalatokba vált, ami egyedi bájt kölcsönöz az egész terméknek. További díszítésként az arany Guess logó található rajta, amely a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét igazolja. A tartós műanyag és arany részletek kombinációjával ezek a fülhallgatók nagyszerű első benyomást keltenek és elállítják a lélegzetét.

Hosszú üzemidő

A fülhallgatók hosszú üzemidőt biztosítanak - egy akkumulátortöltéssel négy órás zenehallgatást tesznek lehetővé, amit minden bizonnyal értékelni fognak azok, akik szeretnek zenét hallgatni hosszabb edzés vagy utazás közben. Ha a fülhallgatók lemerülnek, nem kell aggódni a zenelejátszás végéről - csak használja a tokot, amely powerbankként is szolgál. A dokkolóállomás nagy akkumulátorral rendelkezik - 250 mAh -, amely lehetővé teszi a fülhallgatók négyszeri feltöltését, így egész nap használhatja a fülhallgatókat.

Fülhallgatók, amelyek szinte minden időjárási körülményhez tökéletesek

Ezek a fülhallgatók nemcsak hang- és vizuális remekművek, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódra is. Az eszköz IPX4 vízállósági osztályú, ami azt jelenti, hogy ellenáll az izzadságnak és az enyhe esőnek, így nyugodt lehet kinti edzés vagy utazás közben.

Bluetooth 5.3 technológia

A legújabb Bluetooth 5.3 verzió gyors választ és hihetetlenül sima kapcsolatot ígér a telefonnal. A fülhallgatói most tökéletesen szinkronizálva vannak okostelefonjával, lehetővé téve a zene azonnali lejátszását és hívások fogadását késedelem nélkül. Emellett meg kell jegyezni, hogy akár 10 méteres távolságban is csatlakoznak az eszközhöz, ami lehetővé teszi, hogy felszabaduljon a telefonjától - nem kell állandóan magánál tartania.

A Guess licencével gyártott termék.

Műszaki adatok

Típus: Fülbe helyezhető fülhallgató
Bluetooth verzió: 5.3
Fülhallgató akkumulátor: 2x 30 mAh
Töltőtok kapacitása: 250 mAh
Fülhallgató töltési idő: 1 óra
Készenléti idő: akár 180 óra
Tok töltőportja: USB-C
Üzemidő: akár 4 óra
Vízállósági fokozat: IPX4
Membrán mérete: 13 mm
Impedancia: 32 ohm
Szín: arany

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett