Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339210373 Márka: GUESS

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató dokkolóállomással - fekete


Cikkszám: GUE003646-0 | EAN/Vonalkód: 3666339210373 | Márka: GUESS

Guess Glitter Gradient TWS Bluetooth fülhallgató dokkolóállomással - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gradient fülhallgató Bluetooth TWS + dokkolóállomás

Élvezd az új dimenzióját a nagyszerű hangminőségnek és stílusos dizájnnak ezekkel a bájos Guess fülhallgatókkal. Ezek elbűvölő dizájnjuk lenyűgöző vizuális élményt nyújt, és a legújabb technológiák lehetővé teszik, hogy új szinten élhesd át a zenehallgatást.

Gyönyörű megjelenés és kiváló kidolgozás
A rendkívül stílusos Guess fülhallgatók az eleganciát a divat világából hozva ötvözik a legújabb hangtechnológiai eredményekkel. Az elegáns fülhallgató tok lenyűgöz a gradiens motívummal, amely karaktert és mélységet ad neki. Az intenzív fekete színtől kiindulva, finoman átvált a fehérített szürke árnyalatai felé, ami egyedi varázst kölcsönöz az egésznek. További díszítésként a Guess arany logója szolgál, amely megerősíti a termék kiváló minőségét és hitelességét. Tartós műanyag és arany részletek kombinációjával ezek a fülhallgatók lenyűgöző első benyomást keltenek és lélegzetelállítóak lesznek.

Hosszú üzemidő
A fülhallgatók hosszú üzemidőt biztosítanak - egyetlen akkumulátortöltéssel négyórás zenehallgatásra nyílik lehetőség - ezt mindenki értékelni fogja, aki szeret hosszú edzések vagy utazás alatt zenét hallgatni. Ha a fülhallgatók lemerülnek, ne aggódj a zenelejátszás vége miatt - csak használd a tokot, amely egyben egy powerbank is. A dokkolóállomás nagy kapacitású akkumulátorral - 250 mAh - rendelkezik, amely lehetővé teszi a fülhallgatók négyszeri feltöltését, így egész nap használhatod őket.

Fülhallgatók, amelyek szinte bármilyen időjárási körülményhez tökéletesek
Ezek a fülhallgatók nem csupán hangzásban és látványban mesterművek, hanem tökéletesen felkészültek egy aktív életmódra is. Az eszköz IPX4 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll az izzadságnak és az enyhe esőnek is, így nyugodt lehet, amikor a szabadban edz vagy utazik.

Bluetooth 5.3 technológia
A legújabb Bluetooth 5.3 verzió gyors választ és hihetetlenül sima kapcsolatot ígér a telefonnal. A fülhallgatók most tökéletesen szinkronizálódnak az okostelefonoddal, lehetővé téve a zene azonnali lejátszását és a hívások fogadását késedelem nélkül. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy a fülhallgatók akár 10 méterről is csatlakoznak az eszközhöz, ami lehetővé teszi, hogy megszabadulj a telefonodtól - már nem kell mindig nálad lennie.

A terméket a Guess licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok
Típus: fülbe helyezhető fülhallgatók
Bluetooth verzió: 5.3
Fülhallgató akkumulátor: 2x 30 mAh
Töltőtok kapacitása: 250 mAh
Fülhallgató töltési ideje: 1 óra
Készenléti idő: akár 180 óra
Tok töltőport: USB-C
Üzemidő: akár 4 óra
IPX védelmi osztály: IPX4
Membrán mérete: 13 mm
Impedancia: 32 ohm
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett