Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339125561 Márka: GUESS

Guess Glitter Gold MagSafe tok iPhone 14 - fekete


Cikkszám: GUE002740-0 | EAN/Vonalkód: 3666339125561 | Márka: GUESS

Guess Glitter Gold MagSafe tok iPhone 14 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gold MagSafe Kollekció
Az exkluzív védőtok kollekciót azért hoztuk létre, hogy egyedi megjelenést biztosítson az iPhone-oknak, miközben maximális védelmet nyújt a készülékek számára. A kollekció ötvözi a kifinomult stílust és a funkcionalitást, így kompromisszumok nélkül élvezheted telefonod teljes képességeit. A Glitter Gold MagSafe kollekció lenyűgöz stílusával és esztétikájával, így az egyik legkívánatosabb telefon tartozékká válik. Évtizedek óta a Guess divatház a kiváló design és a legmagasabb színvonalú kivitelezés szinonimája. A tokokat egy csillogó glitter réteg vonzza magára a figyelmet, amely rendkívüli vizuális hatásokat nyújt. További díszítésként a ikonikus arany Guess logó vintage stílusban jelenik meg, ami hangsúlyozza a tok kifinomult esztétikáját. A logó forrón van dombornyomva, majd egy finom TPU réteggel van bevonva, amely kopásállóvá teszi és hosszú távú, esztétikus megjelenést garantál. Az arany Guess logó nem csak szép dekoráció, hanem a termékek kiváló minőségének és eredetiségének megerősítése is, amelyekért ez a márka felelős.

A Glitter Gold MagSafe kollekció minden tokozása egy thermoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjából készül. A PC-erősített hátlap védi a készüléket a töréstől, míg a rugalmas TPU keret elnyeli az ütéseket és rázkódásokat. A tok kissé megemelt szélei védi a képernyőt a karcolásoktól, míg a kamera lencséje körüli perem óvja az optikát a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és fedett gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portok számára.

A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amelyek kompatibilisek a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a használó telefonjához, biztosítva, hogy az iPhone szilárdan tapadjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez. Minden tok a Glitter Gold MagSafe kollekcióból kiváló minőségű termék, amely nem csak védelmet nyújt az okostelefonodnak, hanem elegáns megjelenést is biztosít. Ez a tökéletes választás azok számára, akik értékelik a luxust, stílust és funkcionalitást.

A terméket a Guess márka licencével gyártották.
Kollekció: Glitter Gold MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 6.1"

Kategória: iPhone 14 tokok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett