Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339220808 Márka: GUESS

Guess GCube Metallic Script Logo vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók - barna


Cikkszám: GUE003639-0 | EAN/Vonalkód: 3666339220808 | Márka: GUESS

Guess GCube Metallic Script Logo vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bluetooth over-ear fejhallgatók Guess GCUBE Metallic Script Logo

Éld át a nagyszerű hangminőség és stílusos dizájn új definícióját ezekkel a modern Guess on-ear fejhallgatókkal. Gyönyörű megjelenésük lenyűgöző vizuális élményt nyújt, míg a fejlett technológiák lehetővé teszik, hogy kedvenc zenéid új dimenzióját fedezd fel, és olyan apró részleteket vegyél észre, amelyekről korábban nem is tudtál. Hello Siri! A Guess on-ear fejhallgatók támogatják a hangasszisztens funkciót - egy modern és nagyon felhasználóbarát funkció, amely lehetővé teszi a fejhallgatók és a velük párosított eszköz közvetlen hangutasításokkal történő vezérlését. Barátot kell hívnod, de nincs nálad a telefonod? Adj parancsot a fejhallgatónak, és az elvárásaidnak megfelelően fog követni. Ilyen funkcióknak köszönhetően az élet egyszerűbbé válik!

Tökéletes fejhallgatók, amelyek sosem okoznak csalódást

Ezek a fejhallgatók nem csak hangzásbeli remekművek, hanem tökéletesen felkészültek egy aktív életmódra is. Az IPX4 védelem azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadásnak és az enyhe esőnek, nyugalmat biztosítva akár kültéri edzés, akár utazás közben. Ráadásul lenyűgözően sokáig élvezheted kiváló hangzásukat - akár 32 órán keresztül. A nagy akkumulátorkapacitás - 400 mAh - lehetővé teszi, hogy szinte egész nap használhasd a fejhallgatót. Ez elegendő idő ahhoz, hogy teljesen elmerülj a zenében, megnézz egy filmet vagy hosszú beszélgetést folytass, anélkül, hogy gyakran újra kellene töltened. Fel kell töltened a készüléket? Csak csatlakoztasd a kábelt az USB-C töltőporthoz, és mindössze két óra alatt újra élvezheted a teljesen feltöltött fejhallgatót.

Bluetooth 5.3 technológia

A legújabb Bluetooth 5.3 verzió sima kapcsolatot és válaszkészséget ígér. Fejhallgatóid tökéletesen szinkronizálva vannak okostelefonoddal, lehetővé téve, hogy azonnal lejátszd a zenéket és fogadd a hívásokat késedelem nélkül. Ennek a technológiai tökéletességnek köszönhetően olyan kapcsolatban maradhatsz kedvenc audióforrásoddal, ami korábban elképzelhetetlen volt. Emellett meg kell jegyezni, hogy a fejhallgatók akár 10 méter távolságban is kapcsolódnak a készülékhez, ami szabadságot biztosít a zeneforrásodtól.

Kiváló minőségű hang

Ami igazán megkülönbözteti ezeket a fejhallgatókat, az a lenyűgöző 40mm-es membrán. Ilyen nagy membrán forradalmasítja minden hang és dallam érzékelését. A mély tónusok mélyebbek, a magas tónusok tisztábbak lesznek, egy olyan hangspektrumot létrehozva, amely korábban elérhetetlennek tűnt. Olyan, mintha egy koncert vagy hangstúdió közepébe kerülnél, korábban elképzelhetetlen módon merülnél el a hangokban.

Gyönyörű megjelenés és hihetetlen használati kényelem

A fejhallgatók a híres Guess divatház számos projektjéből ismert legmagasabb minőségű GCube nyomattal vannak díszítve. A GCube nyomat a kiváló minőségű ökológiai bőr textúráján csillogást és szépséget kölcsönöz a teljes szerkezetnek, figyelmet vonz a termékre és rendkívül luxusossá teszi azt. A fejhallgatók finoman kidolgozottak, ami egyedi esztétikát kölcsönöz nekik. A fülpárnák külső része kiváló minőségű műanyaggal van bevonva, amely csodálatosan kontrasztál a GCube nyomattal, és felületén egy nagy Guess logó található vintage stílusban. A Guess logó igazolja a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét. A termék Guess licenc alapján készült.

Műszaki adatok
Típus: Fejhallgatók
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth távolság: akár 10m
Fejhallgató akkumulátor: 400 mAh
Fejhallgató töltési idő: 2 óra
Töltőport: USB-C
Működési idő: akár 32 óra
IP védettségi szint: IPX4
Membrán mérete: 40mm
Funkciók: Bluetooth, AUX, TF-Card
Szín: Barna

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett