Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339220792 Márka: GUESS

Guess GCube Metallic Script Logo Bluetooth vezeték nélküli on-ear fejhallgató - fekete


Cikkszám: GUE003638-0 | EAN/Vonalkód: 3666339220792 | Márka: GUESS

Guess GCube Metallic Script Logo Bluetooth vezeték nélküli on-ear fejhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess GCube Metallic Script Logo Bluetooth over-ear fejhallgató

Élvezze a kiváló hangminőség és a stílusos design új definícióját ezekkel a modern Guess on-ear fejhallgatókkal. Gyönyörű megjelenésük lenyűgöző vizuális élményt nyújt, míg a fejlett technológiák segítségével új dimenziót fedezhet fel kedvenc zenéjében, és olyan apró részletekre is felfigyelhet, amelyekről eddig fogalma sem volt.

Hello Siri! A Guess on-ear fejhallgatók támogatják a hangsegéd funkcióját - egy modern és rendkívül felhasználóbarát funkció, amely lehetővé teszi, hogy hangparancsok segítségével közvetlenül a fejhallgatón keresztül irányíthassuk az eszközt, amelyhez párosítva van. Szeretne felhívni egy barátját, de nincs Önnél a telefonja? Adjon parancsot a fejhallgatónak, és azok az elvárásainak megfelelően teljesítik a kérést. Az ilyen funkcióknak köszönhetően az élet egyszerűbbé válik!

Tökéletes fejhallgató, ami sosem okoz csalódást

Ezek a fejhallgatók nemcsak hangműremekek, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódra is. Az IPX4 védelem azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadságnak és az enyhe esőnek, így nyugodt lehet edzés közben vagy utazáskor. Ráadásul a kiváló hangzást hosszú ideig élvezheti - akár 32 órán át. A nagy akkumulátorkapacitás - 400 mAh - lehetővé teszi, hogy szinte egész nap használja a fejhallgatót. Ez elegendő idő ahhoz, hogy teljesen elmerüljön a zenében, megnézzen egy filmet, vagy hosszú beszélgetést folytasson anélkül, hogy gyakran kellene töltenie. Szüksége van az eszköz feltöltésére? Csak csatlakoztassa a kábelt az USB-C töltőporthoz, és két óra alatt újra teljesen feltöltött fejhallgató akkumulátort élvezhet.

Bluetooth 5.3 technológia

A legújabb Bluetooth 5.3 verzió zökkenőmentes kapcsolatot és gyors választ ígér. A fejhallgató tökéletesen szinkronizálódik az okostelefonjával, így azonnal tud zenét lejátszani és hívásokat fogadni késedelem nélkül. Ennek a technológiai tökéletességnek köszönhetően kapcsolatban maradhat kedvenc hangforrásával a korábban elképzelhetetlen módon. Emellett meg kell jegyezni, hogy a fejhallgató akár 10 méteres távolságban is csatlakozik az eszközhöz, ami szabadságot biztosít a telefonhoz képest, amely a zene forrása.

Kiváló hangminőség

Ami igazán megkülönbözteti ezeket a fejhallgatókat, az a lenyűgöző 40 mm membrán. Egy ilyen nagy membrán forradalmasítja a módot, ahogyan minden hangjegyet és hangot érzékel. A mély hangok mélyebbek, a magas hangok pedig tisztábbak, így egy olyan hangspektrumot teremtve, amely korábban lehetetlennek tűnt. Olyan, mintha egy koncert vagy egy felvételi stúdió közepén lenne, és hihetetlen módon elmerülne a hangokban.

Gyönyörű megjelenés és hihetetlen kényelem

A fejhallgatók a legmagasabb minőségű GCube nyomtatással vannak díszítve, amely a neves Guess divatház számos projektjéből ismert. A GCube nyomat a kiváló minőségű ökológiai bőr textúráján fényt és szépséget kölcsönöz az egész struktúrának, felhívja a figyelmet a termékre, és rendkívül luxussá teszi. A fejhallgató kidolgozása rendkívül kifinomult, ami egyedülállóan esztétikus megjelenést eredményez. A fülkagyló külső része kiváló minőségű műanyaggal van bevonva, ami csodálatosan kontrasztál a GCube nyomattal, és felületén egy nagy, vintage stílusú Guess logo található. A Guess logo igazolja a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét. A termék a Guess licence alapján készült.

Műszaki adatok

Típus: Fejhallgatók
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth távolság: akár 10 m
Fejhallgató akkumulátor: 400 mAh
Fejhallgató töltési idő: 2 óra
Töltési port: USB-C
Működési idő: akár 32 óra
IP védettségi szint: IPX4
Membrán méret: 40 mm
Funkciók: Bluetooth, AUX, TF-Card
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett