Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339220822 Márka: GUESS

Guess GCube Metallic Script Logo Bluetooth fejpántos fejhallgató - rózsaszín


Cikkszám: GUE003641-0 | EAN/Vonalkód: 3666339220822 | Márka: GUESS

Guess GCube Metallic Script Logo Bluetooth fejpántos fejhallgató - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bluetooth fejhallgató Guess GCUBE Metallic Script Logo

Ismerd meg a kiváló hangminőség új definícióját és a stílusos dizájnt ezzel a modern Guess fejpántos fejhallgatóval. Gyönyörű megjelenése lenyűgöző vizuális élményt nyújt, az előrehaladott technológiák pedig lehetővé teszik, hogy új dimenziókba repítsenek kedvenc zenéddel, és észrevedd azokat az apró részleteket is, amikről eddig fogalmad sem volt.

Hello Siri! A Guess fejpántos fejhallgatók támogatják a hangasszisztens funkciót - egy modern és nagyon felhasználóbarát funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót és az azzal párosított eszközt közvetlenül a fejhallgatóra adott hangparancsokkal irányítsd. Fel kell hívnod egy barátot, de nincs nálad a telefonod? Adj egy parancsot a fejhallgatónak, és az elvárásaidnak megfelelően teljesíti a kérést. Az ilyen funkciók révén az élet könnyebbé válik!

Tökéletes fejhallgató, ami sosem csalódik
Ezek a fejhallgatók nem csak hangműremekek, de tökéletesen felkészültek egy aktív életmódhoz is. Az IPX4 védelem azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadságnak és az enyhe esőnek, így nyugodt lehetsz, akár a szabadban edzel, akár utazol. Ezenkívül a kiváló hangzást lenyűgöző időn keresztül élvezheted - akár 32 órán át. A nagy akkumulátorkapacitás - 400 mAh - lehetővé teszi, hogy szinte egész nap használd a fejhallgatót. Ez elegendő idő ahhoz, hogy teljesen elmerülj a zenében, filmet nézz, vagy hosszú beszélgetést folytass anélkül, hogy gyakran kellene újratöltened. Szükséged van az eszköz feltöltésére? Egyszerűen csatlakoztasd a kábelt a USB-C töltőporthoz, és mindössze két óra alatt újra élvezheted a teljesen feltöltött fejhallgató akkumulátort.

Bluetooth 5.3 technológia
A Bluetooth 5.3 legújabb verziója sima kapcsolatot és válaszkészséget ígér. A fejhallgatód most tökéletesen szinkronizálódik az okostelefonoddal, lehetővé téve, hogy késedelem nélkül játssz le zenét és fogadj hívásokat. Ezen technológiai tökéletességnek köszönhetően maradsz kapcsolódva kedvenc hangforrásodhoz eddig elképzelhetetlen módon. Emellett megemlítendő, hogy a fejhallgatók akár 10 méteres távolságra is csatlakoznak az eszközhöz, ami lehetővé teszi, hogy szabadnak érezd magad a zene forrásától.

Kiváló minőségű hangzás
Ami igazán kiemeli ezeket a fejhallgatókat, az a lenyűgöző 40 mm-es membrán. Egy ekkora membrán forradalmasítja, ahogyan minden hangot és jegyzetet érzékelünk. A mély hangok mélyebbek, a magas hangok tisztábbak lesznek, így olyan hangspektrumot hozva létre, amelyet korábban lehetetlennek tűnt elérni. Mintha egy koncert vagy felvételi stúdió közepébe lennél szállítva, úgy merülsz el a hangokban, ahogyan korábban elképzelhetetlen volt.

Gyönyörű megjelenés és hihetetlen kényelmes használat
A fejhallgatók a legmagasabb minőségű GCube mintával vannak díszítve, amely a neves Guess divatház számos projektjében ismeretes. A GCube minta a kiváló minőségű ökológiai bőr textúráján ragyogást és szépséget kölcsönöz az egész szerkezetnek, figyelmet vonz a termékre és rendkívül luxusossá teszi. A fejhallgató finom kidolgozása egyedülállóan esztétikussá teszi. A fülkagyló külső része kiváló minőségű műanyaggal van bevonva, ami csodálatosan kontrasztál a GCube mintával, és felületén egy nagyméretű Guess logó található vintage stílusban. A Guess logó megerősíti a termék legmagasabb minőségét és hitelességét. A termék a Guess licenc alapján készült.

Műszaki adatok
- Típus: Fejhallgató
- Bluetooth verzió: 5.3
- Bluetooth távolság: akár 10 m
- Fejhallgató akkumulátor: 400 mAh
- Fejhallgató töltési idő: 2 óra
- Töltőport: USB-C
- Működési idő: akár 32 óra
- IP védelmi szint: IPX4
- Membrán mérete: 40 mm
- Funkciók: Bluetooth, AUX, TF-Card
- Szín: Rózsaszín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett