Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339115630 Márka: GUESS

Guess Flower MagSafe tok iPhone 14 - átlátszó


Cikkszám: GUE002736-0 | EAN/Vonalkód: 3666339115630 | Márka: GUESS

Guess Flower MagSafe tok iPhone 14 - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Flower MagSafe Kollekció

A Flower MagSafe védőtokok legújabb sorozata azoknak az iPhone-felhasználóknak készült, akik értékelik az eleganciát és a finomságot. A kollekciót a jól ismert és elismert Guess divatház készítette, amely az ínyencebb női ízlést is kielégíti. A tokok kiemelkednek magas minőségű kidolgozásukkal, hihetetlen funkcionalitásukkal és gyönyörű megjelenésükkel, amelyeket minden virágmintát kedvelő biztosan szeretni fog. A vadvirág motívumot gyakran használják a vezető divatházak tervezői, mint az elegancia, finomság és romantika szimbóluma. Ennek a motívumnak a használatával egy szemet gyönyörködtető kollekció jött létre, amely több színváltozatban elérhető, így minden nő megtalálja a hozzá illő tokot.

A Flower MagSafe kollekció minden tokja termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjából készült. A PC-vel megerősített hátlap védi a készüléket a töréstől, míg a rugalmas TPU keret elnyeli az ütéseket és rázkódásokat. A tok tökéletesen illeszkedik és rendelkezik minden gombfedéllel és port kivágással. A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosítanak. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan tapadjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen összeillik a tok színeivel. A vintage arany Guess logó és a MagSafe gyűrű felhívja a figyelmet és kiemeli a tok kifinomult esztétikáját.

A Flower MagSafe kollekció tokjai divatos megjelenést biztosítanak, és egyedülálló kiegészítővé válnak azoknak a nőknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből és értékelik az exkluzív kiegészítőket.

A terméket a Guess márka licence alapján gyártották. Kollekció: Flower MagSafe Típus: Hardcase Anyag: TPU/PC Szín: Átlátszó Kompatibilitás: iPhone 14 6.1”

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett