Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339173692 Márka: GUESS

Guess Disco Metal Script tok iPhone 14 Pro - fukszia


Cikkszám: GUE003173-0 | EAN/Vonalkód: 3666339173692 | Márka: GUESS

Guess Disco Metal Script tok iPhone 14 Pro - fukszia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Disco Metal Script

Ha egy feltűnő iPhone tokot keresel, a Disco Metal Script kollekció tokjai a tökéletes választást jelentik számodra! Ez az egyedi tok a neves Guess divatházzal együttműködve készült, és elengedhetetlen kelléke mindenkinek, aki szereti a csillogó, figyelemfelkeltő kiegészítőket. Ez a kollekció abszolút ideális választás a luxus megjelenésű márkás kiegészítők kedvelőinek.

Masszív kivitelezés

Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja az eszköz biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. Az alaposan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, miközben teljes körű hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

Az innovatív tok dizájnja tartós poliuretánra épül, amely nemcsak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú időn keresztül megőrzi esztétikus megjelenését is.

Csillogás és ragyogás

Ennek az egyedi kollekciónak a jellemzője a több ezer csillogó kristály, amelyek vonzzák a szemet fényeikkel és lenyűgöző csillogást kölcsönöznek a tokoknak. A kristályok csodálatosan szikráznak a nappali fényben, és visszaverik a fényt, elegáns megjelenést adva iPhone-odnak. A tokok továbbá vintage stílusú arany Guess logóval vannak ellátva, amely nemcsak gyönyörű dekoráció, hanem a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét is bizonyítja.

A kollekció stílusa rendkívül luxus és kifejező kiegészítővé teszi az iPhone tulajdonosok számára, amely biztosan felkelti minden divatrajongó figyelmét.

A terméket a Guess márka licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok

Kollekció: Disco Metal Script
Típus: Kemény tok
Anyaga: TPU
Színe: Fukszia
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett