Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339173395 Márka: GUESS

Guess Disco Metal Script tok iPhone 14 / 15 / 13 - fekete


Cikkszám: GUE003169-0 | EAN/Vonalkód: 3666339173395 | Márka: GUESS

Guess Disco Metal Script tok iPhone 14 / 15 / 13 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Disco Metal Script

Ha egy jellegzetes iPhone tokot keresel - a Disco Metal Script kollekció tokjai tökéletes választás lesznek számodra! Ez az egyedi tok a híres Guess divatházzal együttműködve készült, és kötelező darab mindenki számára, aki szereti a csillogó, figyelemfelkeltő kiegészítőket. Ez a kollekció abszolút ideális a luxus megjelenésű márkás kiegészítők szerelmeseinek.

Masszív szerkezet

Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlenszerű károk és ütődések ellen. Gondosan illesztett méretei révén a tok hatékonyan elnyeli az esetleges ejtéseket, miközben minden körülmények között teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapszik, amely nemcsak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését is.

Ragyogás és csillogás

Ennek az egyedi kollekciónak jellegzetes vonása a több ezer csillogó kristály, amelyek ragyogásukkal vonzzák a tekintetet és lenyűgöző csillogást kölcsönöznek a tokoknak. A kristályok csodálatosan csillognak a napfényben és visszatükrözik a fényt, elegáns megjelenést kölcsönözve az iPhone-nak. A tokokat továbbá egy arany színű, vintage stílusú Guess fém logóval is ellátták, amely nemcsak gyönyörű díszítés, hanem a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét is megerősíti. A teljes kollekció stílusa rendkívül luxus és karakteres kiegészítővé teszi az iPhone tulajdonosok számára, ami biztosan felkelti minden divatrajongó figyelmét.

Termék a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Disco Metal Script
Típus: Keménytok
Anyag: TPU
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 / 14 / 13 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett