Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339152284 Márka: GUESS

Guess Croco Triangle Metal Logo tok iPhone 15 Pro - rózsaszín


Cikkszám: GUE003114-0 | EAN/Vonalkód: 3666339152284 | Márka: GUESS

Guess Croco Triangle Metal Logo tok iPhone 15 Pro - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Croco Triangle Metal Logo

Egy hihetetlenül stílusos és elegáns védőtok egyedi dizájnnal, amely állati motívumok által inspirált megjelenésével fog lenyűgözni. Ez a tok karaktert és kifejezőerőt ad minden öltözethez, miközben eleganciát biztosít és teljes körű védelmet nyújt a telefonod számára.

Szilárd kialakítás

Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlenszerű károk és ütődések ellen. Az szinte tökéletes illeszkedésének és a készülék méreteinek megtartásának köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az eséseket, miközben teljes körű hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely biztosítja a károkkal szembeni ellenállást és védi a készüléket a potenciális károsodástól. A tok oldala elég rugalmas ahhoz, hogy zökkenőmentesen lehessen fel- és leszerelni, de mindenekelőtt tökéletesen védi a készülék keretét az ütések és potenciális károk ellen. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséi körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtok célja, hogy megvédje készüléket és divatos megjelenést biztosítson számára.

Egyedi és exkluzív megjelenés

A Croco Triangle Metal Logo kollekció ideális választás mindenkinek, aki az elegáns, de nagyon kifejező kiegészítőket értékeli. Ami egyedivé teszi ezt a kollekciót, az a krokodil bőr motívum, amely rendkívül nőies és divatos minta minden korosztályú nők körében. Ezt a kifinomult kollekciót egy fém háromszög alakú tapasz egészíti ki a Guess logóval, amely kiemelkedik az egész dizájn hátteréből, hangsúlyozva exkluzív jellegét és hitelességét. A terméket a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Croco Triangle Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett