Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170202 Márka: GUESS

Guess Bluetooth fülre helyezhető fejhallgató GUBH604GEMK fekete/fekete 4G Script


Cikkszám: GUE003328-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170202 | Márka: GUESS

Guess Bluetooth fülre helyezhető fejhallgató GUBH604GEMK fekete/fekete 4G Script


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bluetooth over-ear fejhallgató Guess 4G Metal Logo
Ismerd meg a nagyszerű hangminőség és a stílusos design új definícióját ezekkel a modern Guess fülre helyezhető fejhallgatókkal. Tökéletes kialakítása és fejlett technológiái kiváló élményt nyújtanak, és lehetővé teszik, hogy a zenehallgatás új dimenzióit tapasztald meg.

Gyönyörű megjelenés és hihetetlen kényelmes használat
A fejhallgatókat a neves Guess divatház számos projektjéből ismert klasszikus 4G motívum díszíti. A magas minőségű ökológiai bőr textúráján megjelenő 4G nyomat ragyogást és szépséget kölcsönöz az egész szerkezetnek, ami rendkívül luxussá teszi a terméket. A fejhallgatók kidolgozása nagyon kifinomult, egyedülállóan esztétikus. A fülkagylók külső része arany színű anyaggal van bevonva, amely szépen kontrasztál a 4G nyomattal, és nagy vintage Guess logó díszíti felületüket. A Guess logó a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét tanúsítja.

Bluetooth 5.3 technológia
A legújabb Bluetooth 5.3 verzió sima csatlakozást és reakcióképességet ígér. A fejhallgatók tökéletesen szinkronizálnak az okostelefonoddal, lehetővé téve a zene azonnali lejátszását és a hívások fogadását késedelem nélkül. Ezen technológiai tökéletesség révén olyan módon maradhatsz kapcsolatban kedvenc audióforrásoddal, amire korábban nem volt lehetőség. Emellett meg kell jegyezni, hogy a fejhallgatók akár 10 méter távolságban is csatlakoznak az eszközhöz, ami szabadságérzetet ad a zene forrásául szolgáló telefontól.

Hang, amely lenyűgöz
A fejhallgatók lenyűgöző 40 mm-es membránnal rendelkeznek. A membrán nagy mérete révén minden hangot érezni fogsz. A mély hangok mélyebbek, a magas hangok pedig tisztábbak lesznek, létrehozva egy hangspektrumot, amely korábban elérhetetlennek tűnt. A basszus rendkívül mély. Ezek a fejhallgatók tökéletes választás a zenekedvelők és audiophilek számára - általuk úgy érezheted, mintha egy felvételi stúdióban vagy kedvenc zenekarod koncertjének közepén lennél. Merülj el teljesen a zene világában!

Tökéletes bármilyen időjárásra
Ezek a fejhallgatók nem csak hangzás mesterművei, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódra is. Az IPX4 védelem azt jelenti, hogy izzadság- és könnyű esőállóak, ami nyugalmat biztosít számodra, akár kültéren edzel, akár utazol.

Lenyűgöző üzemidő
A Guess 4G Script fejhallgatók hatalmas 300 mAh-s akkumulátorral vannak felszerelve, amely hosszú használati időt biztosít. Az eszköz nagyon hosszú üzemidőt kínál - akár 32 órát! Ez elegendő idő arra, hogy teljesen elmerülj a zenében, megnézz egy filmet vagy hosszú beszélgetéseket folytass anélkül, hogy gyakran kellene újratölteni. Ha a fejhallgató akkumulátora lemerül, csak csatlakoztasd a kábelt a mikro USB töltőporthoz, és mindössze két óra alatt teljesen feltöltött akkumulátorral élvezheted újra fejhallgatódat.

Termék a Guess licensze alapján készült.

Műszaki adatok
Típus: Fejhallgató
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth távolság: Akár 10m
Fejhallgató akkumulátor: 300 mAh
Fejhallgató töltési idő: 2 óra
Tok töltőport: Micro USB
Működési idő: Akár 32 óra
IP védettségi szint: IPX4
Membrán mérete: 40mm
Érzékenység: 112 ± 3 dB
Impedancia: 32 ohm ± 15%
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett