Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170288 Márka: GUESS

Guess Bluetooth fejhallgató GUTWSSU20ALEGK TWS + dokkolóállomás fekete/fekete Nyomtatott Logóval


Cikkszám: GUE003287-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170288 | Márka: GUESS

Guess Bluetooth fejhallgató GUTWSSU20ALEGK TWS + dokkolóállomás fekete/fekete Nyomtatott Logóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Bluetooth fejhallgató + Nyomtatott Logós dokkolóállomás
Fedezz fel egy új dimenziót a zenehallgatásban

Itt az ideje a forradalomnak a hangzás világában! A Guess fejhallgatók dokkolóállomással ötvözik a lenyűgöző hangminőséget a használat kényelmével. Ezek a vezeték nélküli fejhallgatók nemcsak kiváló hangminőséget nyújtanak, hanem számos olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyek még izgalmasabbá teszik a zenei élményt.

Stílus és Kényelem

A Guess fejhallgatók nemcsak egy hangtechnikai eszközök, hanem a stílusod része is. Részletekre odafigyelve és a Guess logóval ellátva, ezek tökéletesen kiegészítik a megjelenésedet. Távolítsd el a matricát a fejhallgató hátuljáról, hogy teljes pompájukban mutathasd be őket. Most már zenehallgatás közben is követheted a divatot.

Gyors és Egyszerű Csatlakozás

Az egyszerű párosítási folyamat révén ezeknek a fejhallgatóknak a használata tiszta öröm. Az első párosítás után a készülékkel, a fejhallgatók automatikusan csatlakoznak, amikor kiveszed őket a tokból. Ez azt jelenti, hogy a zenére koncentrálhatsz, anélkül hogy bonyolult beállításokkal kellene foglalkoznod.

Hangasszisztens Egy Érintésre

Most már hangasszisztensed segítségével is irányíthatod a fejhallgatókat. Csak finoman érintsd meg háromszor a bal vagy a jobb fülhallgatót, hogy elindítsd kedvenc asszisztensedet és különböző feladatokat rendelj hozzá, például zene böngészését, hangüzenetek küldését vagy információk ellenőrzését.

Kivételes Tulajdonságok

A Guess fejhallgatók számos olyan funkcióval bírnak, amelyek megkönnyítik az életedet. Kapcsold be és ki őket néhány másodperc alatt. Beszélj telefonon, fogadj hívásokat és akár utasítsd el azokat is, mindezt finom érintésekkel. Irányítsd a zenelejátszást, válts számokat és állítsd be a hangerőt rendkívüli könnyedséggel.

Hosszú Távú Zenei Élmények

A beépített 1200mAh akkumulátor révén ezek a fejhallgatók hosszú órákon át készen állnak kedvenc zenéid lejátszására. Amikor itt az ideje a töltésnek, egyszerűen helyezd a fejhallgatókat a töltőtokba, és az LED jelzőfények megmutatják a töltöttségi állapotot. A tok töltése ugyanolyan egyszerű az USB-C kábel használatával, amely a készlet része.

Az Új Életstílus Fejhallgatód

A Guess fejhallgatók segítségével egy új dimenziót vezetsz be a zenehallgatásodba. Hallgasd kedvenc dalaidat stílusosan és kényelmesen, bárhol is vagy. Fedezd fel, hogyan olvad össze a hang és a divat, hogy egy rendkívüli audio élményt teremtsen számodra. Most már zavartalanul élvezheted a zenédet, anélkül hogy bármi másra kellene figyelned!

Technikai adatok:

- Kommunikáció: Bluetooth 5.1
- Fejhallgató akkumulátor kapacitás: 30 mAh x2
- A töltőtok akkumulátor kapacitása: 300 mAh
- Beszélgetési idő: akár 4 óra
- Zenelejátszási idő: akár 5 óra
- Töltési idő: akár 2 óra
- Töltőport: USB-C
- Bluetooth hatótávolság: akár 10 méter
- Hangszóró teljesítmény: 5W
- Töltőport: USB-C
- Működési frekvencia: 20Hz - 20KHz
- Impedancia: 32 ohm
- IP védettségi szint: IPX4
- Bemeneti feszültség: DC 5V
- Erősítő egység: 10mm
- Szín: Fekete
```

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett