Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339196240 Márka: GUESS

Guess 4G Stripe Collection tok iPhone 15 Pro Max-hoz - barna


Cikkszám: GUE003597-0 | EAN/Vonalkód: 3666339196240 | Márka: GUESS

Guess 4G Stripe Collection tok iPhone 15 Pro Max-hoz - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Stripe A stílusos Guess tok a 4G Stripe kollekcióból nemcsak praktikus védelmet nyújt okostelefonjának, hanem kiváló stílus és ízlés kifejezése is. Egyedi designja, amely az ismert 4G mintán alapul, és arany Guess logóval van aláírva, vonzza a figyelmet és eleganciát kölcsönöz.

Mutasd meg kifinomult ízlésed! Ez a tok rendkívül gondosan készült, kiváló minőségű eco-bőr felhasználásával, amely nemcsak az exkluzív megjelenést hangsúlyozza, hanem a fenntartható divat iránti elkötelezettséget is. Az ikonikus 4G minta nyomtatása a tok felületén divatos kiegészítővé teszi olyan emberek számára, akik értékelik a stílust és az exkluzív, elegáns megjelenést. A jellegzetes kidolgozás rendkívül luxussá teszi a tokokat és lehetővé teszi, hogy kitűnj a tömegből. Ezt a kifinomult kollekciót egy nagy klasszikus Guess logó egészíti ki a tok alján, amely megerősíti a híres márka által felelős termékek kiváló minőségét és hitelességét.

Biztosítsd készüléked kiváló védelmét! Ez az elegáns tok nemcsak tökéletes stílust és a telefon egyedi designját mutatja be, hanem mindenekelőtt biztosítja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. Gondosan illeszkedő méreteinek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok szerkezete tartós poliuretánon alapul, ami ellenállóvá teszi a kopással és külső hatásokkal szemben. A kemény PC hátlap, amelyet egy réteg ökológiai bőr borít, nemcsak tartós, hanem ellenálló a sérülésekkel és karcolásokkal szemben, hosszú ideig megőrizve esztétikus megjelenését. Minden tok elnyeli az ütődéseket, biztosítva a telefon teljes biztonságát. A tok oldalai eléggé rugalmasak ahhoz, hogy zökkenőmentes összeszerelést és szétszerelést biztosítsanak, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütődések és lehetséges károk ellen. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékedet és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A Guess 4G Stripe tok elengedhetetlen azoknak, akik értékelik az eleganciát és a presztízst. Termék a Guess márkanév alatt gyártva.

Műszaki adatok
Kollekció: 4G Stripe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Eco-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett