Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339119546 Márka: GUESS

Guess 4G Printed Stripes táska 16" laptophoz - rózsaszín


Cikkszám: GUE002723-0 | EAN/Vonalkód: 3666339119546 | Márka: GUESS

Guess 4G Printed Stripes táska 16" laptophoz - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Printed Logo Laptop Bag

A 4G Printed Stripes kollekció exkluzív és rendkívül elegáns laptop táskája a híres Guess divatház legújabb ajánlata a hordozható számítógépek védő kiegészítői között. A 4G Printed Stripe kollekció új mércét állít a páratlan stílus és a figyelemfelkeltő design terén, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítja az eszközöd számára. A táska a legfeljebb 16 colos képernyő átmérőjű laptopok számára készült.

A 4G Printed Stripes kollekció termékeinek kiváló minőségét a Saffiano ökológiai bőrből készült, jellegzetes 4G logó igazolja - ez rendkívül tartós, ellenáll a sérüléseknek és a deformálódásoknak. A nyomtatott Guess logó egy jellegzetes szalagra van helyezve, melynek színei tökéletesen illeszkednek a táska stílusához. A 4G elemek egy elmaradhatatlan motívumot képeznek, melyek különböző módokon jelennek meg a neves márka különféle kollekcióiban. Ez egy kiváló ajánlat azoknak, akik funkcionális és exkluzív táskát keresnek, amely egyben divatos kiegészítője a mindennapi öltözködésnek. A táskát úgy tervezték, hogy kézben és vállon is viselhető legyen - levehető és állítható pánttal van ellátva. Egy további speciális szíj pedig nagyon hasznos lesz az utazások során, hogy a bőrönd fogantyújára rögzíthető legyen.

A táska egy fő rekesszel rendelkezik, amely cipzárral záródik, valamint két belső zsebbel, ahol elférnek a mindennapi munkához szükséges kiegészítők. Egy további külső zseb kis tárgyaknak vagy további dokumentumoknak van fenntartva. Az arany színű kiegészítők exkluzivitást kölcsönöznek az egész kollekciónak, és tanúsítják a termék elitizmusát és eredetiségét.

A termék Guess licenc alapján készült.
Kollekció: 4G Printed Stripes
Típus: Táska
Anyaga: Kiváló minőségű szintetikus bőr/Nylon
Méretek: 39 x 29.5 x 5 cm
Zsebek száma: 2 nagy, 2 kicsi
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: Legfeljebb 16" eszközökkel

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett