Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339119553 Márka: GUESS

Guess 4G Printed Stripes laptop táska 16"-os laptophoz - kék


Cikkszám: GUE002722-0 | EAN/Vonalkód: 3666339119553 | Márka: GUESS

Guess 4G Printed Stripes laptop táska 16"-os laptophoz - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddd;} Guess 4G Printed Logo Laptop Bag Az exkluzív és rendkívül elegáns laptop táska a 4G Printed Stripes kollekcióból a híres Guess divatház legújabb javaslata hordozható számítógépek védő kiegészítőinek terén. A 4G Printed Stripe kollekció új mércét állít a különleges stílus terén, miközben biztosítja a legmagasabb szintű védelmet eszköze számára. A táskát maximum 16"-os képernyőátlójú laptopok számára tervezték.

A 4G Printed Stripes kollekció kiváló minőségét a Saffiano ökológiai bőrön elhelyezett jellegzetes 4G logó igazolja - rendkívül tartós, ellenáll a sérüléseknek és a deformációnak. A nyomtatott Guess logó egy jellegzetes szalagon kapott helyet, melynek színei tökéletesen illenek a táska stílusához. A 4G elemek számos módon vannak jelen a neves márka különböző kollekcióiban. Ez egy remek javaslat azoknak, akik funkcionális és exkluzív táskát keresnek, amely divatos kiegészítője mindennapi öltözéküknek. A táskát úgy tervezték, hogy kézben és vállon is viselhető legyen - levehető és állítható pánttal van felszerelve. Egy további speciális pánt a bőrönd fogantyújához való rögzítéshez bármely utazás során nagyon hasznos lesz. A táska cipzárral záródó fő rekesszel és két belső zsebbel rendelkezik, amelyekbe minden szükséges kiegészítőt elhelyezhet mindennapi munkájához. Egy további külső zseb kis tárgyak vagy további dokumentumok számára biztosított. Az arany szerelvények exkluzivitást kölcsönöznek az egész kollekciónak, és igazolják a termék elitizmusát és hitelességét.

Termék licenc alapján készült a Guess számára. Kollekció: 4G Printed Stripes Típus: Táska Anyag: Kiváló minőségű szintetikus bőr / Nylon Méretek: 39 x 29.5 x 5 cm Rekeszek száma: 2 nagy, 2 kicsi Szín: Kék Kompatibilitás: Max. 16"-os eszközök

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett