Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339220839 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logós Bluetooth TWS fülhallgató ENC dokkolóval - fekete


Cikkszám: GUE003642-0 | EAN/Vonalkód: 3666339220839 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logós Bluetooth TWS fülhallgató ENC dokkolóval - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

17900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Logós fülhallgató Bluetooth TWS ENC + dokkoló állomás. A Guess 4G Metal Logós fülhallgató tökéletes kombinációja a stílusos dizájnnak és a kiváló hangminőségnek, az elképesztő praktikussággal és funkcionalitással együtt. Ergonomikus kialakításuk biztosítja a kiváló használati feltételeket, és az extra funkciók révén a használatuk tiszta öröm. Fülhallgatók, amelyek szinte bármilyen időjárási körülmények között tökéletesek. Ezek a fülhallgatók nem csak hangzásban és megjelenésben remekművek, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódra is. Az eszköz IPX5 vízállósági osztályú, ami azt jelenti, hogy ellenáll az izzadásnak és az esőnek, így nyugodtan edzhet a szabadban vagy utazhat.

Használja ki a legújabb technológiákat. A Guess 4G Metal Logós fülhallgatók ENC technológiával, azaz Környezeti Zajszűréssel rendelkeznek. Ez a technológia csökkenti a környezeti zajt, így még jobb hangélményt biztosítva, elvonva a figyelmet a zavaró tényezőktől és a hangminőségre összpontosítva.

Bluetooth 5.3 technológia. A legújabb Bluetooth 5.3 verzió gyors választ és hihetetlenül sima kapcsolatot ígér a telefonnal. A fülhallgatók tökéletesen szinkronizálódnak az okostelefonnal, lehetővé téve a zene azonnali lejátszását és a hívások fogadását késedelem nélkül. Emellett megjegyzendő, hogy a fülhallgatók akár 10 méter távolságra is csatlakoznak az eszközhöz, ami lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a telefontól - nem kell mindig magánál tartania.

Érintésvezérlés. Az érintőpanelen keresztül történő vezérlés bevezetése jelentősen csökkentette a fülhallgatók méretét és súlyát, ami növelte a felhasználói kényelmet. Most, ennek az innovatív funkciónak köszönhetően a készülék használata még kényelmesebbé válik, és intuitív érintéses mozdulatokkal vezérelheti a fülhallgatókat. Ez a modern technológia nemcsak a fülhallgatók mobilitását növeli, hanem megkönnyíti a használatukat is, ami még kellemesebbé és hatékonyabbá teszi a használatukat.

Hosszú működési idő. A fülhallgatók hosszú üzemidőt biztosítanak - egy akkumulátortöltéssel akár öt órás zenehallgatás is lehetséges - ezt mindenki értékelni fogja, aki szeret hosszú edzések vagy utazások során zenét hallgatni. Ha a fülhallgatók lemerülnek, nem kell aggódnia a zenelejátszás vége miatt - használja a tokot, amely szintén egy powerbank. A dokkoló állomás nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik – akár 300 mAh-val –, amely háromszorosan feltölti a fülhallgatókat, lehetővé téve a fülhallgatók egész napos használatát.

Gyönyörű megjelenés és kiváló kivitelezés. Ezek az elegáns fülhallgatók lenyűgözik a legigényesebb ízlésű embereket is. A töltőtok felső rétege finom ökológiai bőrrel van bevonva, amelyet egy magas minőségű 4G nyomtatás díszít - így a termék kifinomult és elegáns megjelenést kap. További díszítésként egy arany Guess logós embléma található rajta, amely a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét igazolja. A termék a Guess licenc alapján készült.

Műszaki adatok:
Típus: Fülhallgató
Bluetooth verzió: 5.3
Fülhallgató akkumulátor: 2x 40 mAh
Töltőtok kapacitása: 300 mAh
Fülhallgató töltési idő: 1,5 óra
Készenléti idő: akár 30 óra
Tok töltőport: USB-C
Működési idő: akár 5 óra
IPX védelmi fokozat: IPX5
Membrán mérete: 8 mm
Impedancia: 32 ohm
Funkciók: Zene lejátszása / Hívások indítása
Beépített mikrofon: Igen
Frekvencia: 20Hz-20000Hz
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett