Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339215040 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok szett iPhone 15 Pro + 5000mAh MagSafe power bank - rózsaszín


Cikkszám: GUE003259-0 | EAN/Vonalkód: 3666339215040 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok szett iPhone 15 Pro + 5000mAh MagSafe power bank - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess iPhone kiegészítők szettje stílusos védőtokot és a hozzá illő power bankot tartalmaz. Az exkluzív megjelenése lenyűgöző, hangsúlyozva a modernitás és divat iránti szenvedélyét. Ez az elegáns kollekció elengedhetetlen kiegészítő mindenki számára, aki értékeli az eleganciát, az egyedi stílust, és szeretné hozzáadni a Guess márka finomított esztétikáját az okostelefonjához.

Luxus megjelenésű tok
Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és kifinomultabb ízlést is kielégíti. A tok felső rétege finom ökológiai bőrrel van borítva, amelyet további kiváló minőségű 4G nyomtatás díszít - így még inkább kifejezi a stílus és az elegancia jellemzőit. A gyönyörű arany Guess logó kiegészíti ezt a kifinomult kollekciót, megerősítve a híres márka kitűnő minőségét és hitelességét.

Tökéletes védelem a telefonod számára
Az elegáns tok garantálja az okostelefon biztonságát. A tok rendkívül pontosan illeszkedik a készülékhez, megvédve azt a karcolásoktól és ütődésektől. A kissé megnövelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt külső élek megakadályozzák a törések vagy karcolások bekövetkezését.

Egyedülálló power bank
Ha olyan power bankot keresel, amely nemcsak gyorsan tölti a készülékedet, hanem gyönyörű dísze is lesz a telefonodnak, jó helyen jársz! A Guess 4G Leather power bankkal az előrehaladott technológiai fejlődést és a kifinomult esztétikai érzékedet is hangsúlyozhatod. Ez a tökéletes termék azoknak a kifinomult vásárlóknak, akik szeretik a luxus kiegészítőket.

Nagy teljesítmény kis csomagban
Ez a rendkívüli power bank 5000 mAh kapacitással rendelkezik, és minden bizonnyal elegendő energiát biztosít telefonod számára, amikor csak szükséged van rá. A kis méretű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy a készülék könnyedén elférjen egy kis táskában vagy zsebben.

Tölts vezeték nélkül!
A Guess Powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiával történő töltését. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően a készülék szorosan tapad a telefonhoz, és azonnal elkezdi az energiaátvitelt. A maximális vezeték nélküli töltési teljesítmény 15W, ami azt jelenti, hogy a készülék támogatja a gyors töltést. Az induktív töltés ideális megoldás mindenkinek, aki értékeli a kényelmes és funkcionális megoldásokat - többé nem lesz szükséged további kábelekre a telefon töltéséhez. Nem szeretnéd vezeték nélkül tölteni? Semmi gond! A telefont USB-C kábellel is feltöltheted - egyszerűen csatlakoztasd a power bank portjához, és máris töltődik a telefon akkumulátora.

A készlet Guess márkanév alatt lett gyártva.

Védőtok
Kollekció: 4G Metal Gold Logo
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/öko-bőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Indukciós power bank
Kapacitás: 5000mAh
Teljesítmény: 5/7.5/10/15W (Max)
USB-C bemeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2A
USB-C kimeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone sorozat 12/13/14/15

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett