Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339214609 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok szett iPhone 15-höz + 5000mAh MagSafe power bank - fekete


Cikkszám: GUE003251-0 | EAN/Vonalkód: 3666339214609 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok szett iPhone 15-höz + 5000mAh MagSafe power bank - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bundle Pack Case+Powerbank Guess 4G Metal Gold Logo

Egy iPhone kiegészítő szett a Guess-től, amely stílusos védőtokot és egy hozzáillő power bankot tartalmaz. Lenyűgöző megjelenésével és modern, divatos stílusával elragadja az embert. Ez az elegáns kollekció pótolhatatlan kiegészítője minden olyan ember ruhatárának, aki értékeli az eleganciát, az egyedi stílust, és szeretné a Guess márka kifinomult esztétikáját hozzáadni okostelefonjához.

Luxus megjelenésű tok

Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legfinomabb ízléseket is elbűvöli. A tok felső rétege finom ökológiai bőrrel van borítva, amelyet magas minőségű 4G nyomtatás díszít - finom karaktert és eleganciát kölcsönöz neki. Ezt a kifinomult kollekciót a gyönyörű aranyszínű Guess logó teszi teljessé, amely igazolja a híres márka termékeinek kiváló minőségét és hitelességét.

Tökéletes védelem a telefonod számára

Az elegáns tok garantálja az okostelefon biztonságát. A tok nagyon pontosan illeszkedik a készülékhez, védve azt a karcolásoktól és ütésektől. Enyhén emelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Egyedülálló power bank

Ha olyan power bankot keresel, amely nemcsak gyorsan feltölti a készüléked, hanem gyönyörű díszévé is válik a telefonodnak - a megfelelő helyen jársz! A Guess 4G Leather power bankkal megismerheted a fejlett technológiát és hangsúlyozhatod kifinomult esztétikai érzékedet. Ez a tökéletes termék azoknak a vásárlóknak, akik szeretik a luxuskiegészítőket.

Nagy teljesítmény egy kis csomagban

Ez a rendkívüli power bank 5,000 mAh kapacitást kínál - biztosan elegendő plusz energiát biztosít a telefonod számára, amikor szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő az okostelefon akkumulátorának feltöltéséhez. Kis méretei és kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy az eszköz akár egy kisméretű táskában vagy zsebben is elférjen.

Vezeték nélküli töltés!

A Guess Powerbank lehetővé teszi, hogy mobil eszközeidet Qi és MagSafe töltési technológiával töltsd - a pontosan illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz és azonnal elkezdi továbbítani az energiát. A maximális vezeték nélküli töltési teljesítmény 15W, ami azt jelenti, hogy az eszköz támogatja a gyors töltést. Az induktív töltés ideális megoldás mindazoknak, akik értékelik a kényelmes és funkcionális megoldásokat - ennek köszönhetően nem lesz szükséged további kábelekre a telefon töltéséhez. Nem akarsz vezeték nélkül tölteni? Semmi gond! A telefon tölthető USB-C kábelen keresztül is - csak csatlakoztasd a power bank portjához, és a telefon akkumulátora feltölt.

A szettet a Guess márka engedélyével gyártották.

Védőtok
Gyűjtemény: 4G Metal Gold Logo
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Induktív power bank
Kapacitás: 5000mAh
Energia: 5/7.5/10/15W (Max)
USB-C bemeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2A
USB-C kimeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone sorozat 12/13/14/15

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett