Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339215026 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok készlet iPhone 15-höz + 5000mAh MagSafe power bank - rózsaszín


Cikkszám: GUE003258-0 | EAN/Vonalkód: 3666339215026 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok készlet iPhone 15-höz + 5000mAh MagSafe power bank - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ez a Guess által összeállított iPhone kiegészítő szett egy stílusos telefontokot és stylistaként illeszkedő power banket tartalmaz. Lenyűgöző megjelenésével hangsúlyozd modern és divatos stílusodat. Ez az elegáns kollekció elengedhetetlen kiegészítője azoknak, akik értékelik az eleganciát és az egyedi stílust, és szeretnék a Guess márka kifinomult esztétikájával gazdagítani okostelefonjukat.

Luxus megjelenésű tok:
Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legfinomabb ízlést is meghódítja. A tokok felső rétege finom, ökológiai bőrrel van borítva, amelyet minőségi 4G minta díszít - ez adja a kifinomult karaktert és sikket. A kollekciót a gyönyörű arany Guess logó egészíti ki, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és valódiságát, melyekért ez a híres márka felelős.

Tökéletes védelem a telefonodnak:
Az elegáns tok garantálja okostelefonod biztonságát. A tok nagyon pontosan illeszkedik a készülékhez, védelmet nyújtva karcolások és ütődések ellen. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli kiemelkedések megóvják az optikát a törésektől vagy karcolásoktól.

Egy egyedi power bank:
Ha olyan power banket keresel, ami nemcsak gyorsan feltölti készülékedet, hanem gyönyörű dísze is lesz a telefonodnak - jó helyen jársz! A Guess 4G Leather power bankkel élvezheted a fejlett technológiát és hangsúlyozhatod kifinomult esztétikai érzékedet. Ez a termék tökéletes választás az igényes ügyfelek számára, akik szeretik a luxus kiegészítőket.

Nagy teljesítmény egy kicsi csomagban:
Ez a rendkívüli power bank 5000 mAh teljesítményt kínál, amely biztosítja, hogy bármikor extra energiát nyújthatsz telefonodnak, amikor szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása elegendő a telefon akkumulátorának feltöltéséhez. Kis méretei és kompakt kialakítása miatt a készülék akár egy kis táskába vagy zsebbe is elfér.

Vezeték nélküli töltés:
A Guess Powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe technológiával történő vezeték nélküli töltését - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően a készülék szorosan tapad a telefonhoz és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. A maximális vezeték nélküli töltési teljesítmény 15W, ami azt jelenti, hogy a készülék támogatja a gyors töltést. Az indukciós töltés tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmes és funkcionális megoldásokat - így többé nem lesz szükség további kábelekre a telefon töltéséhez. Nem akarsz vezeték nélkül tölteni? Semmi gond! A telefont USB-C kábellel is töltheted - csak dugd be a kábelt a power bank portjába és a telefon akkumulátora töltődni fog.

A szett a Guess márka engedélyével készült.

Védőtok Kollekció: 4G Metal Gold Logo
Típus: Kemény tok
Anyaga: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Indukciós power bank Kapacitás: 5000mAh
Teljesítmény: 5/7.5/10/15W (Max)
USB-C bemeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2A
USB-C kimeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone sorozat 12/13/14/15

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett