Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339214586 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok készlet iPhone 14 Pro + 5000mAh MagSafe power bank - fekete


Cikkszám: GUE003249-0 | EAN/Vonalkód: 3666339214586 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok készlet iPhone 14 Pro + 5000mAh MagSafe power bank - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Arany Logó

Egy iPhone tartozék készlet a Guess-től, amely tartalmaz egy stílusos telefontokot és egy hozzáillő power bankot. Engedd, hogy elbűvöljön az exkluzív megjelenése, és hangsúlyozza a modern stílus és divat iránti szenvedélyed. Ez az elegáns kollekció elengedhetetlen kiegészítője a ruhatárnak mindenki számára, aki értékeli az eleganciát, az egyedi stílust és szeretné a Guess márka kifinomult esztétikáját hozzáadni okostelefonjához.

Egy luxus kinézetű tok

Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legfinomabb ízléseket is elbűvöli. A tokok felső rétege finom ökológiai bőrrel van borítva, amelyet további magas minőségű 4G nyomtatás díszít – ez finom karaktert és stílust kölcsönöz neki. Ezt a kifinomult kollekciót a gyönyörű arany Guess logó egészíti ki, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, melyekért ez a híres márka felelős.

Tökéletes védelem a telefonodnak

Az elegáns tok garantálja okostelefonod biztonságát. A tok nagyon precízen illeszkedik az eszközhöz, védelmet nyújtva a karcolások és ütődések ellen. Az enyhén megemelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon kijelzőjének sérülése ellen, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Egy power bank, ami más, mint a többi

Ha olyan power bankot keresel, ami nem csak gyorsan feltölti az eszközeidet, de gyönyörű dísze is lesz a telefonodnak - jó helyen jársz! A Guess 4G Bőr power bankkal megtapasztalhatod a fejlett technológiát és hangsúlyozhatod kifinomult esztétikai érzékedet. Ez a tökéletes termék igényes vásárlóknak, akik szeretik a luxus kiegészítőket.

Nagy teljesítmény egy kis csomagban

Ez a rendkívüli power bank 5,000 mAh teljesítményt kínál - biztosan ellátja telefonodat további energiával, amikor csak szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő a telefonod akkumulátorának feltöltéséhez. A kis méretek és kompakt kialakítás lehetővé teszik, hogy az eszköz még egy kis táskába vagy zsebbe is beférjen.

Tölts vezeték nélkül!

A Guess Powerbank lehetővé teszi mobil eszközeid Qi és MagSafe töltéstechnológiával történő töltését - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. A vezeték nélküli töltés maximális teljesítménye 15W, ami azt jelenti, hogy az eszköz támogatja a gyors töltést. Az induktív töltés tökéletes megoldás mindenkinek, aki kényelmes és funkcionális megoldásokat értékel - ennek köszönhetően többé nem lesz szükséged további kábelekre a telefon töltéséhez. Nem akarsz vezeték nélkül tölteni? Semmi gond! A telefon tölthető USB-C kábelen keresztül is - csak csatlakoztasd a power bank portjához és a telefon akkumulátora fel lesz töltve.

A készlet a Guess márka licencével készült.

Védőtok Kollekció 4G Metal Arany Logó Típus Kemény tok Anyag TPU/PC/Öko-bőr Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 14 Pro 6.1"

Indukciós power bank Kapacitás 5000mAh Teljesítmény 5/7.5/10/15W (Max) USB-C bemeneti teljesítmény 5V-3A, 9V-2A USB-C kimeneti teljesítmény 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A Szín Fekete Kompatibilitás iPhone sorozat 12/13/14/15

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett