Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339194420 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok iPhone 15 / 14 / 13 - barna


Cikkszám: GUE003586-0 | EAN/Vonalkód: 3666339194420 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok iPhone 15 / 14 / 13 - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Big Metal Logo
Az exkluzív, egyedi tervezésű tok tökéletes választás a modern kiegészítők rajongóinak. A Guess márka évek óta kiváló dizájnnal és legmagasabb minőséggel társul, és a 4G Big Metal Logo védőtokok kollekció ugyanazon értékek alapján készült. Ez az elegáns tok sorozat pótolhatatlan kiegészítő azok számára, akik értékelik az eleganciát, az egyedi stílust és a Guess márka kifinomult esztétikáját szeretnék hozzáadni okostelefonjukhoz.

Szilárd felépítés
Az elegáns tok garantálja az okostelefon biztonságát. A tok nagyon pontosan illeszkedik a készülékhez, védve a karcolásoktól és az ütésektől. A tok felépítése tartós poliuretánból készül, amely erősíti a hátlapot, az oldalai pedig termoplasztikus poliuretánból (PU) készülnek, melyek tökéletesen védik a telefont az ütések ellen, ugyanakkor biztosítják a tok egyszerű alkalmazását a telefonra. A kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól. A stílusos védőtok a készülék védelmére és divatos megjelenésére lett tervezve.

Exkluzív megjelenés
Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is el fogja varázsolni. A tok felső rétege finom ökológiai bőrrel van bevonva, amelyet további minőségi 4G nyomtatással dekoráltak, így adva neki kifinomult karaktert és stílust. Ezt a kifinomult kollekciót egészíti ki a nagy, központi elhelyezkedésű 4G logó, amely igazolja a híres márkának köszönhető termékek kiváló minőségét és hitelességét.

További funkcionalitás
A divatos tok egy védőfedéllel rendelkezik, amely vízszintesen hajtható le - így a tok állványként is szolgál. Az iPhone, amelyet a 4G Metal Logo kollekció tokjával szereltek fel, nem csak jól fog kinézni, de funkcionalitását is növeli - a felhasználó kényelmesen nézheti a filmeket vagy tarthatja a hívásokat anélkül, hogy a kezét használná. Ezen kívül a tok belsejében 3 zseb található kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, így sikeresen helyettesíthet egy pénztárcát. A tok fedelét borító finom mikroszál segít megvédeni az okostelefon képernyőjét a karcolások ellen. A termék a Guess márka licence alapján készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: 4G Big Metal Logo
Típus: Fliptok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 15 / 14 / 13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett