Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339346249 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo iPhone 16 Pro tok - Pink


Cikkszám: GUE004063-0 | EAN/Vonalkód: 3666339346249 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo iPhone 16 Pro tok - Pink


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Logo Guess 4G Metal Logo egy exkluzív védőtok sorozat, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ez a kollekció olyan emberek számára készült, akik nem csak a telefonjuk biztonságát értékelik, hanem az elegáns megjelenést is. A sorozat minden tokja a jó ízlés igazi kifejezése, kiváló minőségű kidolgozással és egyedi esztétikával. Adj stílust és sikket! Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legfinomabb ízléseket is elbűvöli. A tokok felső rétege finom öko-bőrrel van bevonva, amelyet kiváló minőségű 4G nyomat díszít - így adva neki kifinomult jelleget és sikket. Ez az egyedi kollekció egy nagy, központilag elhelyezett 4G logóval van kiegészítve, amely megerősíti a kiváló minőséget és az olyan híres márka hitelességét, amelyre a termékek méltán büszkék lehetnek.

Figyelem a részletekre
A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyű legyen a tok fel- és levétele, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütések vagy esetleges sérülések ellen. Az enyhén kiemelkedő külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, és a kamera lencséje körüli emelt szélek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolásoktól.

További funkcionalitás
A divatos tok védő fliptoppal rendelkezik, amely vízszintesen hajlik - így a tok állványként is működik. Ez lehetővé teszi a filmek kényelmes nézését és beszélgetést anélkül, hogy kézben tartanánk a telefont. Ezen kívül a tok belsejében 3 zseb található kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, ezért sikeresen helyettesítheti a pénztárcát is. A tok fedelét borító finom mikroszál segít megvédeni az okostelefon képernyőjét a karcolásoktól.

A tok a Guess márkanév alatt készült. Műszaki adatok
Kollekció: 4G Metal Logo
Típus: Fliptok
Anyaga: TPU/PC/Öko-bőr
Színe: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett