Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339346256 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo iPhone 16 Pro Max tok - Rózsaszín


Cikkszám: GUE004064-0 | EAN/Vonalkód: 3666339346256 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo iPhone 16 Pro Max tok - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Logo egy exkluzív védőtok sorozat, amely kivételes funkcionalitást és stílusos, egyedi dizájnt ötvöz. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nem csak a telefonjuk biztonságát tartják szem előtt, hanem az elegáns megjelenésre is hangsúlyt fektetnek. A sorozat minden egyes tokja a jó ízlés igazi kifejezője, kiváló minőségi kidolgozással és egyedülálló esztétikával. Adj stílust és eleganciát! Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legfinomabb ízlést is elkápráztatja. A tokok felső rétege finom öko-bőrrel van bevonva, amelyet tovább díszít a magas minőségű 4G nyomtatás - így adva kifinomult jelleget és eleganciát. Ezt a különleges kollekciót egy nagy, középen elhelyezett 4G logó egészíti ki, ami igazolja a híres márka kiváló minőségét és hitelességét.

Figyelem a részletekre A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldala elég rugalmas ahhoz, hogy lehetővé tegye a borító egyszerű összeszerelését és szétszerelését, de mindenekelőtt tökéletesen védi a készülék keretét az ütésektől vagy esetleges károsodásoktól. A kissé megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjének körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

További funkcionalitás A divatos tok egy védőfedéllel rendelkezik, amely vízszintesen hajtható - így a tok állványként is funkcionál. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen nézz filmeket és beszélj anélkül, hogy használnod kellene a kezed. Ezenkívül a tok belseje 3 zsebet rejt kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, így akár pénztárcaként is használható. A tok fedelét borító finom mikroszálas anyag segít megvédeni az okostelefon kijelzőjét a karcolásoktól.

A tok a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok Kollekció: 4G Metal Logo Típus: Fliptok Anyag: TPU/PC/Öko-bőr Szín: Rózsaszín Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6,9 hüvelykes

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett