Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339346157 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo iPhone 16 Pro Max tok - Fekete


Cikkszám: GUE004057-0 | EAN/Vonalkód: 3666339346157 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo iPhone 16 Pro Max tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess 4G Metal Logo egy exkluzív védőtok sorozat, amely kivételes funkcionalitást és stílusos, egyedi dizájnt ötvöz. Ezt a kollekciót azoknak tervezték, akik nem csak telefonjuk biztonságát tartják szem előtt, hanem az elegáns megjelenést is. Minden tok ebből a sorozatból jó ízlés kifejezése, kiváló minőségű kidolgozással és egyedülálló esztétikával. Adj stílust és sikket! Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és kifinomult ízléseket is el fogja bűvölni. A tokok felső rétege finom eco-bőrrel van bevonva, amelyet kiváló minőségű 4G nyomat díszít, finom karaktert és siket kölcsönözve neki. Ezt az egyedülálló kollekciót a középen elhelyezett, nagy 4G logó teszi teljessé, amely az ismert márka kiváló minőségének és hitelességének megerősítése.

Figyelem a részletekre: Gondosan kiválasztott méretekkel a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai eléggé rugalmasak ahhoz, hogy megkönnyítsék a borító fel- és leszerelését, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütések vagy lehetséges sérülések ellen. Továbbá, az enyhén megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a károsodástól, és a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól.

További funkcionalitás: A divatos tok rendelkezik egy védő hajtókával, amely vízszintesen hajtható le, így a tok állványként is funkcionál. Ez lehetővé teszi a kényelmes filmnézést és beszélgetést anélkül, hogy a kezeket használnánk. Emellett a tok belsejében 3 zseb található kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, így sikeresen helyettesítheti a pénztárcát. A tok hajtókáját borító finom mikroszálas anyag segít megvédeni az okostelefon képernyőjét a karcolásoktól.

A tok a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: 4G Metal Logo
Típus: Fliptok
Anyag: TPU/PC/Eco bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6,9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett