Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339214630 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo Case Set for iPhone 15 Pro Max + 5000mAh MagSafe Powerbank - Black tok


Cikkszám: GUE003253-0 | EAN/Vonalkód: 3666339214630 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo Case Set for iPhone 15 Pro Max + 5000mAh MagSafe Powerbank - Black tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Gold Logo
Egy iPhone kiegészítő szett a Guesstől, amely egy stílusos védőtokot és egy hozzá illeszkedő powerbankot tartalmaz. Legyen lenyűgözve exkluzív megjelenésétől, és emelje ki modernitás és divat iránti szenvedélyét. Ez az elegáns kollekció pótolhatatlan kiegészítő mindenki ruhatárához, aki az eleganciát, egyedi stílust értékeli, és szeretné hozzáadni telefonjához a Guess márka kifinomult esztétikáját.
Luxus megjelenésű tok
Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízlést is elbűvöli. A tokok felső rétege finom ökológiai bőrrel van bevonva, amelyet magas minőségű 4G nyomtatás díszít - ez elegáns karaktert és sikket kölcsönöz neki. Ezt a kifinomult kollekciót a szép arany Guess logó egészíti ki, amely megerősíti a híres márka termékeinek kiváló minőségét és hitelességét.
Tökéletes védelem telefonjához
Az elegáns tok garantálja okostelefonja biztonságát. A tok nagyon precízen illeszkedik a készülékhez, védelmet nyújtva a karcolások és ütések ellen. Kissé megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.
Egy egyedi powerbank
Ha olyan powerbankot keres, amely nemcsak gyorsan feltölti készülékét, hanem gyönyörű dekorációvá is válik telefonjához - jó helyen jár! A Guess 4G Bőr powerbank segítségével megtapasztalhatja az előrehaladott technológiát és kihangsúlyozhatja kifinomult esztétikai érzékét. Ez a tökéletes termék az igényes vásárlók számára, akik a luxus kiegészítőket kedvelik.
Nagy teljesítmény kis csomagban
Ez a rendkívüli powerbank 5000 mAh teljesítményt kínál - biztosítja a telefon számára a szükséges plusz energiát, amikor csak szüksége van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő okostelefonjának feltöltéséhez. Kis méretei és kompakt kialakítása miatt a készülék egy kisebb táskába vagy zsebbe is belefér.
Töltés vezeték nélkül!
A Guess Powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiával történő töltését - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően a készülék szorosan tapad a telefonhoz, és azonnal elkezdi az energiaátvitelt. A vezeték nélküli töltés maximális teljesítménye 15W, ami azt jelenti, hogy a készülék támogatja a gyors töltést. Az induktív töltés tökéletes megoldás mindenki számára, aki a kényelmes és funkcionális megoldásokat értékeli - ennek köszönhetően többé nem lesz szüksége további kábelekre a telefon töltéséhez. Nem szeretne vezeték nélkül tölteni? Semmi gond! A telefon USB-C kábelen keresztül is tölthető - csak csatlakoztassa a portot a powerbankhoz, és a telefon akkumulátora feltöltődik.
A szettet a Guess márka hivatalos licencével készítették.
Védőtok
Kollekció: 4G Metal Gold Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Indukciós powerbank
Kapacitás: 5000mAh
Teljesítmény: 5/7.5/10/15W (Max)
USB-C bemeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2A
USB-C kimeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone series 12/13/14/15

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett