Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171728 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Gold Logo tok iPhone 15 Pro - barna


Cikkszám: GUE003314-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171728 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Gold Logo tok iPhone 15 Pro - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Gold Logo
Egyedi tervezésű exkluzív tok, amely tökéletes választás a modern kiegészítők rajongóinak. A Guess márka évek óta kiváló dizájnnal és legmagasabb minőséggel társítva van, és a 4G Metal Gold Logo védőtokok kollekciója éppen ezekre az értékekre épít. Ez az elegáns tok sorozat nélkülözhetetlen kiegészítője a szekrénynek mindenki számára, aki értékeli az eleganciát, az egyedi stílust, és szeretné okostelefonjának a Guess márka kifinomult esztétikáját adni.

Masszív konstrukció
Az elegáns tok garantálja az okostelefon biztonságát. Nagyon pontosan illeszkedik a készülékhez, védelmet nyújtva a karcolások és ütődések ellen. A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, ami erősíti a hátlapot, míg az oldalak termoplasztikus poliuretánból (TPU) készültek, ami kiválóan védi a telefont az ütésektől, és egyidejűleg biztosítja a tok könnyű igazítását a telefonhoz. Az enyhén kiemelkedő külső élek megvédik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjének körül kiemelkedő külső élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól. Az elegáns védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést kölcsönözzön neki.

Exkluzív kinézet
Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is elbűvöli. A borítók felső rétege finom ökológiai bőrrel van bevonva, amelyet további magas minőségű 4G nyomat díszít - ezáltal kifinomult karaktert és stílust adva. Ezt a kifinomult kollekciót egy gyönyörű arany folttal egészítik ki, amely a Guess logójával van ellátva, igazolva a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyeket ez a híres márka képvisel.

A Guess márka licencével gyártott termék.

Műszaki adatok:
Kollekció: 4G Metal Gold Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett