Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339340070 Márka: GUESS

Guess 4G Logós Plakett MagSafe tok iPhone 16 Plus - Fekete


Cikkszám: GUE004005-0 | EAN/Vonalkód: 3666339340070 | Márka: GUESS

Guess 4G Logós Plakett MagSafe tok iPhone 16 Plus - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess 4G Logós Plakett MagSafe egy exkluzív védőtok sorozat, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ez a kollekció azoknak készült, akik nem csak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is fontosnak tartják. Minden tok ebben a sorozatban a jó ízlés valódi kifejezése, amely kiváló minőségű kivitelezést és páratlan esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát! Minden tokot finom ökológiai bőr díszít, amelyet kiegészít a magas minőségű 4G minta, amely a Guess márka klasszikus designját képviseli. A legmagasabb minőségű anyag használt az elkészítés során, amely nagy ellenállóképességgel bír a sérülésekkel és karcolásokkal szemben, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze kifogástalan kinézetét. A dizájnt finom arany színű Guess logós plakett és arany betétek gazdagítják az oldalsó gomboknál és a kamera lencséje körül, amelyek tökéletesen illeszkednek a tok teljes megjelenéséhez.

Részletek gondos kidolgozása Az alaposan méretezett tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai eléggé rugalmasak ahhoz, hogy lehetővé tegyék a probléma nélküli felhelyezést és eltávolítást, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől vagy sérülésektől. A finoman megemelt külső szélek védik a telefon kijelzőjét a károsodástól, míg a kamera lencséje körüli emelt külső szélek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Töltsd fel a telefonod vezeték nélkül! A tokokat mágneses gyűrűvel szerelték fel, amely kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe töltővel, lehetővé téve a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, biztosítva az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz.

A tokokat a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok

Kollekció: 4G Logós Plakett MagSafe

Típus: Kemény tok

Anyag: TPU/PC/Ökológiai bőr

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett