Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339340155 Márka: GUESS

Guess 4G Logo Plate MagSafe tok iPhone 16 Plus - Rózsaszín


Cikkszám: GUE004013-0 | EAN/Vonalkód: 3666339340155 | Márka: GUESS

Guess 4G Logo Plate MagSafe tok iPhone 16 Plus - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess 4G Logo Plate MagSafe egy exkluzív védőtok kollekció, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást a stílusos, egyedi dizájnnal. Ez a kollekció azoknak készült, akik nemcsak a telefonjuk biztonságát, hanem az elegáns megjelenést is fontosnak tartják. Minden tok e sorozatból a jó ízlés valódi megnyilvánulása, kiváló minőségű kivitelezéssel és egyedülálló esztétikával.

Add meg a stílust és a sikket! Minden tokot finom, öko bőr borít be, amelyet a Guess márka klasszikus mintája, a magas minőségű 4G nyomat díszít. A legmagasabb minőségű anyag rendkívül ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, így hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését. A dizájnt Guess logóval ellátott arany plakettel a tok alsó részén, valamint arany berakásokkal a gomboknál és a kamera lencséje körül díszítették, amelyek tökéletesen illeszkednek a tok teljes megjelenéséhez.

Részletekre való odafigyelést mutatva, a tok gondosan illeszkedő méretei hatékonyan tompítják az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldala olyan rugalmas, hogy könnyű fel- és leszerelést tesz lehetővé, de elsősorban tökéletesen védi a készülék szélét az ütésektől vagy esetleges sérülésektől. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a károsodástól, míg a kamera körüli megemelt élek védik az optikát a töréstől vagy karcolásoktól.

Töltsd a telefonodat vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűt tartalmaznak, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone-hoz a MagSafe töltőn.

A tok Guess márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok:

- Kollekció: 4G Logo Plate MagSafe
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC/Öko bőr
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett