Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339214746 Márka: GUESS

Guess 4G Fém Logós tok szett iPhone 15-höz + 5000mAh MagSafe powerbank - barna toka


Cikkszám: GUE003254-0 | EAN/Vonalkód: 3666339214746 | Márka: GUESS

Guess 4G Fém Logós tok szett iPhone 15-höz + 5000mAh MagSafe powerbank - barna toka


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bundle Pack Tok + Powerbank Guess 4G Fém Arany Logóval
Egy szett iPhone kiegészítők a Guess-től, amely tartalmaz egy stílusos védőtokot és egy stylistikusan összehangolt powerbankot. Ragadjon meg exkluzív megjelenésével, és hangsúlyozza a modernség és a divat iránti szenvedélyét. Ez az elegáns kollekció elengedhetetlen kiegészítő mindenki számára, aki értékeli az eleganciát, az egyedi stílust, és szeretné hozzáadni a Guess márka kifinomult esztétikáját a telefonjához.

Luxus kinézetű tok
Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is lenyűgözi. A tokok felső rétege finom ökológiai bőrrel van bevonva, amit tovább díszít a kiváló minőségű 4G mintázat - finom karaktert és stílust kölcsönözve neki. Ez a kifinomult kollekció a gyönyörű arany Guess logóval egészül ki, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért ez a híres márka felelős.

Tökéletes védelem a telefonod számára
Ez az elegáns tok garantálja az okostelefonod biztonságát. A tok nagyon pontosan illeszkedik a készülékhez, védve azt a karcolásoktól és ütésektől. A kissé emelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének a károsodás ellen, míg a kamera lencséje körüli emelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Egyedi powerbank
Ha olyan powerbankot keresel, amely nemcsak gyorsan feltölti a készülékedet, hanem gyönyörű díszként is szolgál a telefonodhoz – a legjobb helyen jársz! A Guess 4G Bőr powerbankkal megtapasztalhatod az előrehaladott technológiát és kiemelheted kifinomult esztétikai érzékedet. Ez a tökéletes termék az igényes vásárlók számára, akik kedvelik a luxus kiegészítőket.

Nagy teljesítmény egy kis csomagban
Ez a rendkívüli powerbank 5,000 mAh teljesítményt kínál - biztosítva, hogy mindig elegendő energiát kapj a telefonod számára. A teljesítménye elegendő ahhoz, hogy feltöltse az okostelefonod akkumulátorát. Kis mérete és kompakt kialakítása révén a készülék elfér akár egy kis kézitáskában vagy zsebben is.

Vezeték nélküli töltés!
A Guess Powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiával történő töltését - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz, és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. A maximális vezeték nélküli töltési teljesítmény 15W, ami gyors töltést biztosít az eszköz számára. Az induktív töltés ideális megoldás mindenki számára, aki értékeli a kényelmes és funkcionális megoldásokat - ennek köszönhetően többé nem lesz szükséged kiegészítő kábelekre a telefonod töltéséhez. Nem akarsz vezeték nélkül tölteni? Semmi sincs veszve! A telefont USB-C kábellel is töltheted - csak csatlakoztasd a powerbank portjához és azonnal feltöltődik az akkumulátor.

A szettet a Guess márka licencével gyártották.

Tok leírása
- Kollekció: 4G Fém Arany Logó
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
- Szín: Barna
- Kompatibilitás: iPhone 15 6,1"

Powerbank leírása
- Kapacitás: 5000mAh
- Teljesítmény: 5/7.5/10/15W (Max)
- USB-C bemeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2A
- USB-C kimeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
- Szín: Barna
- Kompatibilitás: iPhone sorozat 12/13/14/15

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett