Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339214548 Márka: GUESS

Guess 4G Fém Logo Tok szett iPhone 13 Pro - 5000mAh MagSafe power bank - fekete


Cikkszám: GUE003247-0 | EAN/Vonalkód: 3666339214548 | Márka: GUESS

Guess 4G Fém Logo Tok szett iPhone 13 Pro - 5000mAh MagSafe power bank - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Arany Logó Tok+Powerbank Szett

Egy Guess kiegészítő szett iPhone-hoz, amely egy stílusos védőtokot és egy stylistikailag passzoló power bankot tartalmaz. Legyen elbűvölve az exkluzív megjelenése által és emelje ki szenvedélyét a modernitás és divat iránt. Ez az elegáns kollekció pótolhatatlan kiegészítő mindenki számára, aki értékeli az eleganciát, egyedi stílust és a Guess márka kifinomult esztétikáját szeretné hozzáadni okostelefonjához.

Luxus megjelenésű tok

Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legfinomabb ízléseket is elbűvöli. A tok felső rétege finom ökológiai bőrrel van bevonva, amelyet magas minőségű 4G mintával díszítenek - kifinomultságot és sikket kölcsönözve neki. Ezt a kifinomult kollekciót kiegészíti a gyönyörű arany Guess logó, amely megerősíti a kiváló minőséget és a híres márka által képviselt hitelességet.

Tökéletes védelem a telefonjának

Az elegáns tok garantálja az okostelefon biztonságát. A tok nagyon pontosan illeszkedik az eszközhöz, megvédve azt a karcolásoktól és ütésektől. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megakadályozzák a lencse törését vagy karcolását.

Olyan power bank, mint semmilyen más

Ha olyan power bankot keres, amely nemcsak gyorsan feltölti az eszközét, hanem gyönyörű dekorációja is lesz a telefonjának - jó helyen jár! A Guess 4G Bőr power bankkal megtapasztalhatja a fejlett technológiát és kiemelheti kifinomultságát. Ez egy tökéletes termék igényes vásárlók számára, akik szeretik a luxus kiegészítőket.

Nagy teljesítmény kis csomagban

Ez a különleges power bank 5000 mAh teljesítményt kínál - mindenképpen extra energiát biztosít telefonja számára, amikor szüksége van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő okostelefonja akkumulátorának feltöltéséhez. Kis méretei és kompakt kialakítása által az eszköz még egy kis táskában vagy zsebben is elfér.

Töltés vezeték nélkül!

A Guess Powerbank lehetővé teszi mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiával történő töltését - köszönhetően a tökéletesen illeszkedő mágneseknek az eszköz szorosan illeszkedik a telefonhoz és azonnal elkezdi az energia átvitelét. A vezeték nélküli töltés maximális teljesítménye 15W, ami azt jelenti, hogy az eszköz támogatja a gyors töltést. Az induktív töltés tökéletes megoldás bárkinek, aki értékeli a kényelmes és funkcionális megoldásokat - ennek köszönhetően többé nem lesz szüksége további kábelekre a telefon töltéséhez. Nem akar vezeték nélkül tölteni? Semmi veszve! A telefon tölthető USB-C kábelen keresztül is - csak csatlakoztassa azt a power bank portjához és a telefon akkumulátora feltöltődik.

A szett Guess márka licenc alapján készült.

Védőtok:
Kollekció: 4G Fém Arany Logó
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6.1"

Indukciós power bank:
Kapacitás: 5000mAh
Teljesítmény: 5/7.5/10/15W (Max)
USB-C bemeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2A
USB-C kimeneti teljesítmény: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone szériák 12/13/14/15

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett