Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241537 Márka: GUESS

Guess 4G Collection Leather Metal Logo MagSafe tok Samsung Galaxy S24 Ultra - Rózsaszín


Cikkszám: GUE003637-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241537 | Márka: GUESS

Guess 4G Collection Leather Metal Logo MagSafe tok Samsung Galaxy S24 Ultra - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Collection Leather Metal Logo MagSafe

Egyedi, exkluzív dizájnnal rendelkező védőtok, amely a modern kiegészítők rajongóinak tökéletes választás. A Guess márka évek óta kiemelkedik kiváló dizájnjával és magas minőségével, amit tökéletesen bemutat a 4G Collection Leather Metal Logo MagSafe védőtokok sorozata. Ez az elegáns tok sorozat elengedhetetlen kiegészítő mindazok számára, akik a stílusra, finomságra és egyediségre helyezik a hangsúlyt, és szeretnék a Guess márka kifinomult esztétikáját beépíteni okostelefonjuk védelmébe. Nézzen ki stílusosan és mutassa meg kiváló ízlését.

Masszív szerkezet és kiváló kivitelezés

Ez az elegáns tok nemcsak a telefon tökéletes megjelenését és egyedi dizájnját hangsúlyozza, hanem elsősorban garantálja az eszköz biztonságát a véletlenszerű sérülések és ütődések ellen. Gondosan illeszkedő méreteinek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapú, amely ellenáll a mindennapi kopásnak. Közel tökéletes illeszkedésének és az eszköz méreteinek megőrzésének köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. A tok oldalai eléggé rugalmasak, hogy lehetővé tegyék a könnyű fel- és leszerelést, de elsősorban tökéletesen védik az eszköz keretét az ütésektől és lehetséges sérülésektől. Enyhén emelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamerakörlencse körül emelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól. Az elegáns védőtok célja, hogy megvédje az eszközt és egy divatos megjelenést kölcsönözzön neki.

Divatos motívum

Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és kifinomultabb ízlést is lenyűgözi. Minden tokot finom ökológiai bőr díszít, amelyet további minőségi 4G nyomtatás díszít - ez elegáns karaktert és sikket kölcsönöz neki. Ez a motívum a Guess márka klasszikus dizájn eleme, számos projektben fellelhetjük ezt a divatháznak. Az anyag kiváló minőségű, rendkívül ellenálló a sérülésekkel és a karcolásokkal szemben, így hosszú időn keresztül megőrzi kifogástalan megjelenését. A nagyméretű Guess logó, amely középen található a tok hátulján, hangsúlyozza a kollekció elitizmusát, szép díszítő elem, és egyben megerősíti a tok kiváló minőségét és eredetiségét.

Töltse fel telefonját vezeték nélkül!

A tokok mágneses gyűrűvel rendelkeznek, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, így az iPhone biztosan rögzül a MagSafe töltőn. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez és integrált egységet alkot vele.

A termék a Guess márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: 4G Collection Leather Metal Logo MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Eko-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra S928

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett