Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339346041 Márka: GUESS

Guess 4G Classic iPhone 16 tok - Fekete


Cikkszám: GUE003829-0 | EAN/Vonalkód: 3666339346041 | Márka: GUESS

Guess 4G Classic iPhone 16 tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Classic egy exkluzív védőtok kollekció, amely egyesíti a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is értékelik. Ennek a sorozatnak minden tokja a jó ízlés valódi kifejezése, kiváló minőségű kidolgozással és egyedi esztétikával.

Adj stílust és eleganciát! Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legkifinomultabb ízlésű vásárlókat is lenyűgözi. A tokok felső rétegét finom ökológiai bőr borítja, amelyet további minőségi 4G nyomtatás díszít – ez ad neki kifinomult karaktert és eleganciát. Ezt az egyedi kollekciót egy gyönyörű arany folt teszi teljessé a Guess márka logójával, ami a híres márka által nyújtott kiváló minőség és hitelesség igazolása.

Figyelem a részletekre! Gondosan megválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy megkönnyítsék a burkolat össze- és szétszerelését, de mindenekelőtt kiválóan védik a készülék keretét az ütések vagy esetleges károk ellen. Másrészt a kissé emelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérüléstől, és a kamerarépa körüli emelt külső élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól. A tok a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: 4G Classic
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Eco bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett