Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972448922197 Márka: GravaStar

Gravastar Sirius P5 TWS Fülhallgató Defense Mecha V2 ####


Cikkszám: GRAVASTAR P5 MECHA W | EAN/Vonalkód: 6972448922197 | Márka: GravaStar

Gravastar Sirius P5 TWS Fülhallgató Defense Mecha V2 ####


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Gravastar Sirius P5 TWS vezeték nélküli fülhallgató (fehér)
Éld át a hangzás kategóriájának forradalmát. A Gravastar Sirius P5 TWS vezeték nélküli fülhallgatók egyedi cyberpunk dizájnnal rendelkeznek - szabadon cserélheted a töltőtok külsejét, és kipróbálhatod a különböző stílusokat. A dinamikus 12 mm-es meghajtók kristálytiszta hangzást és mély basszust biztosítanak. A Bluetooth 5.2 és az aptX kodek révén stabil kapcsolatra és kiváló hangminőségre számíthatsz. A játékmódot különösen méltányolják a játékrajongók, míg az zajszűrő technológiával ellátott mikrofonok lehetővé teszik a telefonhívások bonyolítását bárhol. A hosszú üzemidő (akár 40 óra töltőtokkal) és az IPX4 vízállóság lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben élvezhesd kedvenc zenéidet.

#### Elképesztő hangzás
A Gravastar Sirius P5 fülhallgatók dinamikus 12 mm-es meghajtókat használnak a kiváló hangminőség érdekében. Készülj fel a részletekben gazdag, mély és erőteljes basszussal dúsított hangra. Az eszköz felejthetetlen élményt nyújt, függetlenül attól, hogy milyen zenei műfajt kedvelsz - legyen az rock, pop vagy klasszikus. Az aptX kodek támogatása révén a hangminőség összehasonlítható a stúdiófelvételével.

#### Valami a játékosok számára
A játékmód a késleltetést mindössze 48 ms-ra csökkenti, biztosítva a hang és kép pontos szinkronizációját. Ezáltal minden játékbeli akció azonnal visszaadódik a hangban, előnyt biztosítva számodra az ellenfelekkel szemben. Amikor vége a játéknak, könnyedén átválthatsz Zene módba, és élvezheted a kiváló minőségű hangzást.

#### Zavartalan beszélgetések
Az integrált zajszűrő technológiával ellátott mikrofonok minden szót tisztán hallhatóvá tesznek, még zajos környezetben is. A Gravastar Sirius P5 fülhallgatók használatával szabadon folytathatsz telefonhívásokat vagy videokonferenciákat.

#### Stabil Bluetooth 5.2 kapcsolat
A Sirius P5 a Qualcomm 4036 chipsettel van felszerelve, mely a Bluetooth 5.2 technológiával együtt stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot garantál. Az akár 10 méteres hatótávolság lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghass anélkül, hogy elvesztenéd a jelet.

#### Egész nap kedvenc ritmusaidban
Egy feltöltéssel akár 8 órán át hallgathatsz zenét. A töltőtokkal ez az idő akár 40 órára is meghosszabbítható. A Gravastar Sirius P5-tel útra kelhetsz anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy a fülhallgatók a legrosszabb pillanatban lemerülnek.

#### IPX4 vízállóság
Az IPX4 szabványnak megfelelő víz- és izzadságállóság lehetővé teszi, hogy Gravastar fülhallgatókat akár intenzív edzések közben vagy esős napokon is használhasd. Nem kell aggódnod, hogy a nedvesség kárt tesz a fülhallgatókban - a Sirius P5 bármilyen körülmények között készen áll!

##### Gyártó: Gravastar
##### Modell: Sirius P5
##### Meghajtók: Dinamikus, 12mm
##### Audio kodekek: aptX
##### Bluetooth verzió: 5.2
##### Hatótávolság: akár 10 méter
##### Üzemidő: akár 8 óra egy feltöltéssel / akár 40 óra töltőtokkal
##### Késleltetés: 48 ms játékmódban
##### Vízállóság: IPX4
##### Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett