Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6977038680389 Márka: Gosund

Gosund SP6 16A USB-C 20W okos konnektor WiFi/Bluetooth


Cikkszám: SP6 | EAN/Vonalkód: 6977038680389 | Márka: Gosund

Gosund SP6 16A USB-C 20W okos konnektor WiFi/Bluetooth


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7980 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Gosund SP6 okos konnektor tökéletes megoldás az otthoni készülékek kezelésére, teljes körű ellenőrzést biztosítva az energiafogyasztás felett, valamint gyors töltést az integrált 20W-os USB-C porttal. Távvezérléssel, energia-monitorozással és hangasszisztens támogatással felszerelt, kényelmet és energiatakarékosságot biztosít napi használatra. Kompakt kialakításának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően bármely modern belső térbe tökéletesen illeszkedik.

Gyors töltés és kényelmes vezérlés

A Gosund SP6 két USB portot tartalmaz PD 20W gyors töltési technológiával, lehetővé téve az olyan eszközök, mint okostelefonok, táblagépek, vezeték nélküli fejhallgatók stb. gyors újratöltését. Egy dedikált mobilalkalmazással távolról kezelheti a konnektort, valós időben nyomon követheti az energiafogyasztást, és üzemidő-beosztásokat állíthat be, hogy energiát takarítson meg, és optimálisan használja eszközeit.

Távvezérlés és hangasszisztensekkel való integráció

A Gosund SP6 konnektor Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül csatlakozik, lehetővé téve a távoli vezérlést bárhonnan egy telefonos alkalmazással. Támogatja továbbá a hangasszisztenseket, mint például a Hey Google és az Alexa, így egyszerű hangparancsokkal irányíthatja eszközeit. Bekapcsolhatja a kávéfőzőt, lámpát vagy egyéb készülékeket anélkül, hogy hozzáérne a kapcsolóhoz - csak a hangja és a megfelelő parancs szükséges.

Kompakt kialakítás és egyszerű használat

A Gosund SP6 aljzat kompakt méreteivel (80,91 mm x 67 mm x 54 mm x 19,05 mm) és modern dizájnjával tűnik ki, így tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe. Diszkrét megjelenése nem zavarja a szoba esztétikáját, miközben teljes funkcionalitást biztosít. Az aljzat 16A áramot támogat, így még a nagyobb energiaigényű készülékek táplálására is alkalmas. Ezenkívül az eszköz tűzálló, amely megvédi a berendezéseket a rövidzárlattól, túlmelegedéstől stb.

Funkcionalitás az egész család számára

A mobilalkalmazásnak köszönhetően a Gosund SP6 okos aljzatot egyszerre több felhasználó is vezérelheti. Az egész család hozzáférést kap a konnektor kezeléséhez, így egyszerűvé válik a beállítások szabályozása minden háztartási tag számára.

Gyártó: Gosund

Modell: SP6

Szín: fehér

Méretek: 80,91 mm x 67 mm x 54 mm x 19,05 mm

Töltési teljesítmény: 20W PD

USB portok: 1x USB-A, 1x USB-C

Hangasszisztensek: Alexa, Hey Google

Biztonsági funkciók: Tűzálló

Bemeneti feszültség: 230V, 50/60Hz

Kimeneti áram: 16A

Támogatott protokollok: QC3.0/2.0, BC1.2, FCP, SCP, AFC, PE1.1+

Konstrukció anyagai: PC (V0 tűzálló, UV-álló)

Hálózat: WiFi 802.11 b/g/n, 2.4GHz

Kompatibilis alkalmazás: Gosund

Kompatibilis operációs rendszerek: Android, iOS

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett