Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108541602 Márka: 3mk Protection

Google Pixel 8 Pro - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(291)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108541602 | Márka: 3mk Protection

Google Pixel 8 Pro - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5040 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia ütésálló hátlappal, melynek hatékonyságát tesztelték. A kijelzőt akár 400%-kal erősíti, védelmet nyújtva a leggyakoribb veszélyek ellen. Amikor okostelefonod kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro csökkenti a kijelző repedésének és karcolódásának kockázatát. Használd telefonodat bármilyen környezetben és hordozd bátran! Éld át ezt a gyengédséget!

Milyen az ideális védőfólia? Kegyetlen a fenyegetésekkel és szennyeződésekkel szemben? Vagy talán diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választanod a funkcionalitás és a gyengédség között. A fólia teljesen egyedülálló, selymes tapintású, matt felületű. Az ujj simán és pontosan siklik rajta, mint egy üveg kijelzőn. A SilkyMatt Pro javítja a kijelző olvashatóságát napfényben. A matt fólia további előnye, hogy nem láthatók rajta ujjlenyomatok. Be kell vallanod, hogy az ilyen védelem tiszta élvezet.

Felejtsd el a porszemcséket! A SilkyMatt Pro kiválasztásával forradalmian új nedves alkalmazási módszert alkalmazol - nincs légbuborék, nincs porszemcsék, nincs sikertelen próbálkozás és pazarolt anyagok. A fóliát a csomagban található speciális, teljesen biztonságos gél segítségével helyezed fel a kijelzőre. Látni fogod, hogy az eredmény elsőre tökéletes lesz. Nincs szükséged tapasztalatra vagy párás helyiségre. Bontsd ki és ragaszd fel. Egyszerű.

Nézd, hogyan tűnik el a sérülés! Szeretnél egy tökéletesen sima és hatékony kijelzővédelmet hosszú időre? Válaszd a SilkyMatt Pro-t innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia önregeneráló képességgel bír. Az apró sérülések és karcolások 1 napon belül eltűnnek maguktól. Okos, ugye? De gazdaságos, kényelmes és mindenekelőtt környezetbarát is.

Élvezd a tiszta és sima kijelzőt! Szeretnél olyan kijelzővédelmet, amely nem zavarja a simaságot vagy a működési precizitást? Védd kijelződet SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt befejezéssel, prémium oleofób réteggel támogatva. A kijelző teljesen érzékeny lesz és tökéletesen védett. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fólia könnyen tisztán tartható. Elfelejted az olajfoltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek megzavarják a kommunikáció élvezetét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett