Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396326264 Márka: OEM

GOMMA fliptok tok Samsung Galaxy A10 fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396326264 | Márka: OEM

GOMMA fliptok tok Samsung Galaxy A10 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Gomma fliptok a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Puha és tartós TPU-ból készült, a tok 3 kártyahelyet és praktikus mágneszárat tartalmaz. Az anyag kellemes tapintású, és a megerősített hátlap tovább védi a telefont leesés esetén.

Masszív kialakítás: Ez egy karcsú és modern tok rugalmas anyagból. A puha TPU nagy rugalmasságot és kiváló ütésvédelmet nyújt, hatékonyan elnyelve az ütközéseket. A megerősített hátlap jobb védelmet biztosít a kamera szigetnek és különleges tartósságot ad.

3 belső rekesz: A Gomma fliptok nem csupán egy stílusos kiegészítő és telefontok, hanem praktikus pénztárca is. A 3 kártyahely tökéletes kártyák, névjegykártyák, színházjegyek vagy bevásárló lista jegyzetek tárolására, így sokoldalú kiegészítő, amely a felhasználó napi igényeit szolgálja.

Kényelmes mágneszár: A praktikus mágneszár biztosítja, hogy a telefon ne essen ki a tokból, bármilyen helyzetben is van, és hogy a fedél jól védett legyen. Emellett ez a megoldás kényelmet nyújt, lehetővé téve a gyors és könnyű hozzáférést a készülékhez.

Anyag: puha TPU. Több színben elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett