Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396326806 Márka: OEM

GOMMA fliptok Samsung Galaxy A25 5G kék tok


| EAN/Vonalkód: 5903396326806 | Márka: OEM

GOMMA fliptok Samsung Galaxy A25 5G kék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Gomma fliptok tökéletes kombinációja a stílusnak és a funkcionalitásnak. Puha és tartós TPU-ból készült, a tok 3 kártyatartó nyílással és praktikus mágneses zárással rendelkezik. Az anyaga kellemes tapintású, és a megerősített hátlap tovább védi a telefont esés esetén.

Erős kialakítás: Ez egy elegáns és modern tok, amely rugalmas anyagból készült. A puha TPU magas fokú rugalmasságot és kiváló ütésvédelmet biztosít, hatékonyan elnyelve a becsapódásokat. A megerősített hátlap jobb védelmet jelent a kamera sziget számára és kivételes tartósságot biztosít.

3 rekesz belül: A Gomma fliptok nemcsak egy stílusos kiegészítő és telefonvédelem, hanem praktikus pénztárca is. A 3 kártyanyílás tökéletes a kártyák, névjegyek, színházjegyek vagy bevásárlólista-jegyzetek tárolására, így ez egy sokoldalú kiegészítő, amely megfelel bármely felhasználó mindennapi igényeinek.

Praktikus mágneses zárás: A praktikus mágneses zárás biztosítja, hogy a telefon ne essen ki a tokból függetlenül a körülményektől, és hogy a fedőlap jól védett legyen. Ezenkívül ez a megoldás kényelmet nyújt, lehetővé téve a készülék gyors és egyszerű elérését.

Anyag: puha TPU. Több színben is elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett