Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396326455 Márka: OEM

GOMMA fliptok Samsung A12 / M12 szürke tok


| EAN/Vonalkód: 5903396326455 | Márka: OEM

GOMMA fliptok Samsung A12 / M12 szürke tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Gomma Book a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Puha és tartós TPU-ból készült, a tok 3 kártyahelyet és praktikus mágneses zárást kínál. Az anyag kellemes tapintású, a megerősített hátlap pedig további védelmet nyújt a telefonnak esés esetén.

Erős kialakítás: Ez egy elegáns és modern tok, amely rugalmas anyagból készült. A puha TPU magas rugalmasságot és kiváló ütésvédelmet biztosít, hatékonyan elnyelve az ütközéseket. A megerősített hátlap jobb védelmet nyújt a kamera szigetnek és kivételes tartósságot biztosít.

3 belső rekesz: A Gomma Book telefontok nemcsak egy stílusos kiegészítő és telefonvédő, hanem egy praktikus pénztárca is. A 3 kártyahely tökéletesen alkalmas kártyák, névjegykártyák, színházjegyek vagy bevásárlólista jegyzetek tárolására, így ez egy sokoldalú kiegészítő, amely kielégíti bármely felhasználó napi igényeit.

Praktikus mágneses zárás: A praktikus mágneses zárás biztosítja, hogy a telefon ne essen ki a tokból a körülményektől függetlenül, és hogy a fedél jól védett legyen. Ezenkívül ez a megoldás kényelmet biztosít, lehetővé téve a gyors és egyszerű hozzáférést a készülékhez.

Anyaga: puha TPU. Több színben elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett