Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396327414 Márka: OEM

GOMMA fliptok iPhone 16 tok - kék


| EAN/Vonalkód: 5903396327414 | Márka: OEM

GOMMA fliptok iPhone 16 tok - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Gomma fliptok a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. A puha és tartós TPU-ból készült tok 3 kártyatartó rekesszel és egy praktikus mágneses zárral rendelkezik. Az anyag kellemes tapintású, és a megerősített hátlap további védelmet nyújt a telefonnak esés esetén.

Erős kialakítás: Ez egy elegáns és modern tok rugalmas anyagból. A puha TPU nagy rugalmasságot és kiváló ütésvédelmet biztosít, hatékonyan elnyelve az ütközéseket. A megerősített hátlap jobb védelmet nyújt a kamera szigetnek és kivételes tartósságot biztosít.

3 rekesz belül: A Gomma fliptok nem csak stílusos kiegészítő és telefonvédő, hanem praktikus pénztárca is. A három kártyatartó rekesz tökéletes kártyák, névjegykártyák, színházjegyek vagy bevásárlólisták tárolására, így egy sokoldalú kiegészítő, amely minden felhasználó napi igényeinek megfelel.

Praktikus mágneses zár: A praktikus mágneses zár biztosítja, hogy a telefon ne essen ki a tokból bármilyen körülmények között, és hogy a fedél jól védett legyen. Emellett ez a megoldás kényelmet nyújt, lehetővé téve a készülék gyors és könnyű elérését.

Anyag: puha TPU. Több színben is elérhető.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett