Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363931 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe kompatibilis iPhone 16 - rózsaszín csillogós


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363931 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe kompatibilis iPhone 16 - rózsaszín csillogós


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Glitter tok MagSafe kompatibilis iPhone 16 - rózsaszín csillogós. Ez a Glitter tok hatékony védelmet nyújt okostelefonod számára, hiszen több mint 5000 ejtésteszten bizonyított! A kivételesen átgondolt dizájn nem csak védi, hanem teljes pompájában meg is mutatja a készüléket, továbbá csillogást és eleganciát kölcsönöz neki. A MagSafe rendszerrel való kompatibilitás pedig megkönnyíti a különféle kiegészítők, például autós tartók vagy töltők használatát.

Specifikációk:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- Kiegészítő funkciók: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: rózsaszín-átlátszó
- Minta: csillogós

A Glitter tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Nagyon erős védelmet nyújt az okostelefonodnak. A Glitter tok MagSafe számos teszten átesett.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű együttműködik a MagSafe és mágneses kiegészítőkkel, mint például autós tartók, töltők, külső akkumulátorok, állványok stb.
- Hosszú ideig átlátszó marad. Egy továbbfejlesztett antioxidáns réteg védi a sárgulástól, biztosítva a tok hosszú távú tisztaságát.
- Megvédi a kamerádat a karcolásoktól. A kamerát körülölelő emelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek az asztalra helyezéskor keletkezhetnek.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az átlátszó dizájn csillogó befejezéssel mutatja meg az okostelefon eredeti kinézetét, egy kis színt és csillogást adva hozzá.

Kivételes védelem a mindennapokra
Gyakran elejted a telefonodat? A Glitter tok MagSafe nagyon erős védelmet nyújt, klinikai vizsgálatok szerint akár 5000 esés esetén is sértetlen marad.

MagSafe - kényelem a kezed ügyében
A modern életstílus kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter tok MagSafe mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely tökéletesen működik együtt a MagSafe kiegészítőkkel. Ez rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszi az autós tartók, töltők és külső akkumulátorok használatát. Ez a praktikum és a modernitás egyben!

Hosszan tartó átlátszóság
Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap használat után besárgul. A fejlett antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe hosszú ideig átlátszó marad. Ez azt jelenti, hogy telefonod mindig úgy fog kinézni, mintha új lenne, és a stílusos dizájn sem változik.

A fényképeid megérdemelt védelme
Tartsd biztonságban a kamerádat a Glitter tok MagSafe emelt peremével. Ez a kiegészítő védelem megakadályozza a karcolásokat, amikor a telefont kemény felületre helyezed. A fotóid mindig kristálytiszták lesznek, és objektívek tökéletes állapotban maradnak.

Csillogás és elegancia egyben
A Glitter tok MagSafe stílusos és átlátszó dizájnja tökéletes módja annak, hogy kiemeld az okostelefon eredeti kinézetét. A csillogó befejezés egyedi ragyogást kölcsönöz a toknak, így a telefon még vonzóbbá válik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett