Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363962 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro Max-hoz - pink csillámporos


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363962 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro Max-hoz - pink csillámporos


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro Max-hoz - pink csillámporos A Glitter tok MagSafe tok hatékonyan védi a telefonodat a sérülésektől - 5000 ejtésteszten ment át! A kivételesen jól átgondolt dizájn nem csak védi, hanem teljes pompájában bemutatja a készüléket, fényt és eleganciát kölcsönözve neki. Ezenkívül a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás biztosítja, hogy könnyen használható legyen különböző kiegészítőkkel, mint például autós tartók vagy töltők.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: pink-áttetsző
- Minta: csillámporos

A Glitter tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül erős védelmet nyújt a telefonod számára. A Glitter tok MagSafe számos teszten ment át.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű együttműködik a MagSafe és mágneses kiegészítőkkel, mint például autós tartók, töltők, power bankok, állványok stb.
- Hosszú ideig áttetsző marad. A feljavított antioxidáns réteg megakadályozza a sárgulást, biztosítva a tok hosszú távú tisztaságát.
- Védi a kamerát a karcolásoktól. A kamerát körülvevő emelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek a telefon asztalra helyezésekor keletkezhetnek.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az áttetsző dizájn csillámporos kivitelben bemutatja az okostelefon eredeti megjelenését, színt és fényt adva neki.

Kivételes védelem minden napra Mindig leejted a telefonodat? A Glitter tok MagSafe kivételesen erős védelmet biztosít, tesztelve a legmegterhelőbb körülmények között. Az elvégzett tesztek bizonyították, hogy a tok akár 5000 ejtést is sérülés nélkül kibír. MagSafe - kényelem az ujjbegyén A modern életstílus kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter tok MagSafe mágnesgyűrűvel van felszerelve, amely tökéletesen működik együtt a MagSafe kiegészítőkkel. Ez teszi az autós tartók, töltők és power bankok használatát rendkívül egyszerűvé és kényelmessé. Praktikum és modernség egyben! Áttetszőség évekig Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap után besárgul. Az előrehaladott antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe hosszú ideig átlátszó marad. Ez azt jelenti, hogy a telefon mindig úgy fog kinézni, mint új korában, és a stílusos dizájnja változatlan marad. A fotóid megérdemelt védelme Tartsd biztonságban a kamerát a Glitter tok MagSafe kamerát körülvevő emelt peremével. Ez az extra védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek akkor keletkezhetnek, amikor a telefont kemény felületre helyezed. A fotóid mindig kristálytiszták lesznek, és a lencsék tökéletes állapotban maradnak. Fény és elegancia egyben A Glitter tok MagSafe stílusos és áttetsző dizájnja tökéletes módja annak, hogy kiemeld okostelefonod eredeti megjelenését. A csillámporos kivitel egyedi ragyogást kölcsönöz a toknak, így a telefon még vonzóbbá válik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett