Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363993 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro - lila csillámokkal


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Pro Purple | EAN/Vonalkód: 5907769363993 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro - lila csillámokkal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro - lila csillámokkal

A Glitter tok MagSafe hatékonyan védi okostelefonját a sérülésektől - akár 5,000 ejtési tesztet is kiállt! A rendkívül jól átgondolt kialakítás nemcsak védi, hanem teljességében bemutatja a készüléket, ragyogást és eleganciát adva hozzá. Ezen kívül a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás egyszerű használatot biztosít különböző kiegészítőkkel, mint például autós tartók vagy töltők.

Specifikáció:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: lila-áttetsző
- Minta: csillámok

A Glitter tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül erős védelmet nyújt okostelefonjának. A Glitter tok MagSafe számos teszten átesett.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű működik a MagSafe és mágneses kiegészítőkkel, mint például autós tartók, töltők, power bankok, állványok stb.
- Sokáig átlátszó marad. Egy továbbfejlesztett antioxidáns réteg véd a sárgulás ellen, biztosítva a tok hosszú távú tisztaságát.
- Védi fényképezőgépét a karcolásoktól. A kamera szigetet körülvevő megemelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek a telefon asztalra helyezésekor keletkezhetnek.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az áttetsző kialakítás csillámos befejezéssel bemutatja a okostelefon eredeti megjelenését, hozzáadva egy kis színt és ragyogást.

Rendkívüli védelem minden napra
Gyakran elejti telefonját? A Glitter tok MagSafe rendkívül erős védelmet nyújt, amelyet szigorú körülmények között teszteltek. A végrehajtott tesztek igazolták, hogy a tok akár 5,000 alkalommal is elviseli az eséseket sérülés nélkül.

MagSafe - kényelem az Ön kezében
A modern életmód kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter tok MagSafe egy mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ez rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszi az autós tartók, töltők és power bankok használatát. Praktikum és modernitás egyben!

Átlátszóság éveken át
Senki sem szereti, amikor a tok néhány hónap használat után besárgul. Egy fejlett antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe sokáig átlátszó marad. Ez azt jelenti, hogy telefonja mindig újnak fog kinézni, és stílusos kialakítása változatlan marad.

A fényképei védelme megérdemli
Tartsa biztonságban fényképezőgépét a Glitter tok MagSafe kamerarész szigetet körülvevő megemelt peremmel. Ez az extra védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek a telefon kemény felületekre helyezésekor keletkezhetnek. Fényképei mindig kristálytiszták lesznek, és a lencsék tökéletes állapotban maradnak.

Ragyogás és elegancia egyben
A Glitter tok MagSafe stílusos és áttetsző kialakítása tökéletes módja annak, hogy kiemelje okostelefonjának eredeti megjelenését. A csillámos befejezés egyedi ragyogást kölcsönöz a tok számára, még vonzóbbá téve a telefont.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett